Beschrijving

Ali B

Ali B boeken

De bekende rapper Ali B op je feest of evenement

Ali B boeken doe je bij BENZ Agency voor je feest of evenement.
Stilzitten heeft Ali Bouali niet gedaan in de afgelopen tien jaar. Hij groeide uit tot een Bekende Nederlander, werd een succesvol tv-maker met een Zilveren Televizierster op zijn naam voor ‘Ali B Op Volle Toeren’ en werd na vijf theatervoorstellingen een vaste waarde in de theaters.

De eerste jaren

Als jongen raakte Ali B door Osdorp Posse bekend met de hiphop. In 2002 bracht Ali B zijn eerste single ‘Waar Gaat Dit Heen’ uit. In 2004 krijgt hij landelijke bekendheid met het duet ‘Wat Zou Je Doen’ met Marco Borsato. Met dit nummer mocht hij zes keer optreden in een uitverkochte Kuip tijdens de Zien-tour van Marco. Een jaar later scoort Ali B een megahit met ‘Leipe Mocro Flavour’ samen met Yes-R en Brace. Ook won Ali B dat jaar diverse prijzen waaronder een TMF Award in de categorie ‘Beste Nieuwe Artiest Nationaal’ en twee MOBO Awards voor beste clip en beste nationale single. Ali maakt twee platen: ‘Ali B Vertelt het Leven Van De Straat’ en het album ‘Petje Af’. Ook was hij jurylid in X-Factor en is hij coach in The Voice Kids en The Voice of Holland.

Ali B zijn rentree als muzikant

In tien jaar tijd is er veel gebeurd met Ali B. Als mens, als publiek figuur, en ook als rapper. Hij trouwt en wordt vader, wordt een publiek figuur en gaat op zoek naar muzikale vernieuwing en meer verdieping. Hij raakt bevriend met Douwe Bob en Fresku, met wie hij samen schrijft. Protestzanger Armand wijst hem op de absolute urgentie die uit een track moet klinken, als bij een kreet. En hij volgt lessen bij Pat Pattison, vooraanstaand auteur van diverse standaardwerken over songwriting en professor van het bekende Amerikaanse Berklee College of Music.

Er moest een album komen en dat werd het album ‘Een Klein Beetje Geluk’. Het is het album van een jongvolwassen man met bagage en levenservaring, getuige tracks als ‘Ik Huil Alleen Bij Jou’ en ‘Terwijl Jullie Nog Bij Me Zijn’. Al zijn favoriete muzikanten zijn te horen op het album, dat grotendeels geproduceerd is door Jack $hirak, bekend van New Wave en de monsterhit ‘Drank en Drugs’.
Met het album gaat Ali B terug naar zijn eerste liefde: de muziek. Op dit album hervindt hij zich als muzikant en sluit aan bij de nieuwe bloeiperiode in de Nederlandse hiphop. Met drie platinasingles en een gouden single weet Ali B ook weer de hitparade te bereiken.

Ali B boeken voor je feest of evenement?

De bekende artiest Ali B boeken voor je evenement doe je bij BENZ Agency. Neem contact met ons op voor meer informatie en beschikbaarheid. Wij sturen dan een gratis offerte en kunnen een vrijblijvende optie plaatsen. Boeken Ali B gaat zo eenvoudig en snel.

YouTube video

Boeken
Tape act 1 x 30 min., incl. geluid < 500 pers.
€ 9.750,00
De genoemde prijs is een richtprijs. Vraag Ali B aan via de knop hieronder voor meer info.

0.00

Heb je vragen?
Heb je vragen?
Neem contact op
BENZ Agency
Boekingsinformatie

Tijdsduur

1 x 30 min

Techniek

Incl. geluid < 500 pers.

Bezetting

1 persoon

Genre

Rap

Prijs

€ 9.750,00

Boekingsmogelijkheden

Extra informatie

Aantal genodigden

0-250, 250+

Categorie

Rapper

Evenementen

Openbaar, Besloten

Genre

Urban, Nederlandstalig

Tijd

0-30 minuten

Type event

Bedrijfsfeest of jubileum, Bruiloft, Feesttent, Festival, Privé feest

Budget

€ 5.000 – € 9.999