Beschrijving

Ali B

Ali B boeken

De bekende rapper Ali B op je feest of evenement

Rapper Ali B boeken doe je bij BENZ Agency voor je feest of evenement.
Stilzitten heeft Ali B niet gedaan in de tien jaar sinds zijn vorige album Petje Af. Hij groeide uit tot een Bekende Nederlander, werd een succesvol tv-maker met een Zilveren Televizierster op zijn naam voor Ali B Op Volle Toeren en werd na vijf theatervoorstellingen een vaste waarde in de theaters.

Ali B zijn rentree als muzikant

Met zijn derde album Een Klein Beetje Geluk maakt Ali B zijn rentree als muzikant.
In tien jaar tijd is er veel gebeurd met Ali. Als mens, als publiek figuur, en ook als rapper. Hij trouwt en wordt vader, wordt een publiek figuur en gaat op zoek naar muzikale vernieuwing en meer verdieping. Hij raakt bevriend met Douwe Bob en Fresku, met wie hij samen schrijft. Protestzanger Armand wijst hem op de absolute urgentie die uit een track moet klinken, als bij een kreet. En hij volgt lessen bij Pat Pattison, vooraanstaand auteur van diverse standaardwerken over songwriting en professor van het bekende Amerikaanse Berklee College of Music.

Er moest een album komen. Dat album is Een Klein Beetje Geluk. Het is het album van een jongvolwassen man met bagage en levenservaring, getuige tracks als Ik Huil Alleen Bij Jou en Terwijl Jullie Nog Bij Me Zijn. Al zijn favoriete muzikanten zijn te horen op het album, dat grotendeels geproduceerd is door Jack $hirak, bekend van New Wave en de monsterhit Drank en Drugs.
Met Een Klein Beetje Geluk gaat Ali B terug naar zijn eerste liefde: de muziek. Op dit album hervindt hij zich als muzikant en sluit aan bij de nieuwe bloeiperiode in de Nederlandse hiphop. Met drie platinasingles en een gouden single weet hij ook weer de hitparade te bereiken.

Ali B boeken voor je feest of evenement?

De bekende rapper Ali B boeken voor je evenement doe je bij BENZ Agency. Neem contact met ons op voor meer informatie en beschikbaarheid.

Boeken
    • 9750 €
      1 x 30 min., incl. geluid < 500 pers.

0.00

Tijdsduur

1 x 30 min

Techniek

Incl. geluid < 500 pers.

Bezetting

1 persoon

Genre

Rap

Prijs

€ 9.750,00
BENZ Agency
Boekingsinformatie

Tijdsduur

1 x 30 min

Techniek

Incl. geluid < 500 pers.

Bezetting

1 persoon

Genre

Rap

Prijs

€ 9.750,00

Boekingsmogelijkheden

Extra informatie

Aantal genodigden

,

Categorie

Evenementen

,

Genre

,

Tijd

Type event

, , , ,

Budget