Beschrijving

John West

John West boeken

Zanger John West op je feest of evenement

John West boeken voor een optreden doe je nu bij BENZ Agency.
Als de term ‘the hardest working man in show business’ nu zou moeten worden toegekend, zou John West hier zeker kans op maken. De Haagse zanger heeft zich langzaam maar zeker ontwikkeld tot een gevestigde naam binnen het Nederlandse lied. De muziek van John West onderscheidt zich in het volkse- en feestsegment altijd vanwege de zekere stijl en klasse die het in zich heeft.

Biografie John West

Op z’n 18e pakte John West de microfoon en zong hij samen met zijn vriend Mike Peterson de hit ‘I’ll go where the Music takes me’. In samenwerking met Mike zong hij zijn eerste single in ‘Weet wat je begint’.

In 2010 schreef John West samen met Manfred Jongenelis het nummer ‘Jouw Blik Jouw stem’ geschreven, wat nog steeds een veel beluisterd nummer is. In november 2012 bracht hij zijn eerste album uit genaamd ‘Jouw Blik’. Twee jaar later werd het vervolg album ‘Jouw Stem’ uitgebracht. Na verschillende singles wist John West in 2012 een spot te scoren bij het grootste meezingfeest van het jaar Toppers in Concert. Waar hij in totaal voor 200.000 mensen enkele nummers mocht zingen, 3 dagen lang voor een bomvolle ArenA. 

Artiestenjubileum

In 2016 vierde John West zijn 10 jarig artiestenjubileum. In die tien jaar is er veel gebeurd. Van de veelbesproken deelname aan de SBS-show Bloed, Zweet En Tranen tot de miljoenen views die zijn samenwerking met goede vriend en collega Lange Frans op YouTube trokken. Van een gastoptreden bij de Toppers tot de eigen shows voor enthousiaste menigten. Ter ere van het jubileum brengt John West in februari 2016 zijn 3e album ‘Jouw glimlach op je mond’ uit met wederom een duet met Lange Frans en een duet met Wolter Kroes.

De periode na zijn jubileum stond in het teken van het oogsten. In 2017 kon John West maar liefst twee Buma NL Awards en een een gouden plaat voor ‘Lekkerding’ in ontvangst nemen. Zijn hit ‘Wit Zwart’ was de meest gestreamde track in de categorie Nederlandstalig populair en tevens de meest gedraaide single in de Nederlandse horeca. Hij eindigde het jaar met een gastoptreden in een volle Ziggo Dome tijdens het Muziekfeest Van Het Jaar. Met de verzameling nieuwe nummers gaat John West eind 2018 op tour.
In 2020 bracht John West zijn single ‘Je Raakt Me Zo’ uit. Zijn laatste single heet ‘In de Nacht’.

John West boeken?

John West heeft de afgelopen 10 jaar bewezen een vaste waarde op de Nederlandse podia te zijn. Onder andere bekend van het tv programma Bloed zweet tranen, heeft zijn herkenbare stem al vele harten gestolen. Met hits als ‘Jouw Blik’, ‘Wit Zwart’, ‘Lekker Ding’ en ‘Nee ik rij niet meer’, weet hij telkens weer zijn fans te verrassen in een set van 1 x 30 minuten. John West boeken voor je feest of evenement doe je nu bij BENZ Agency. Neem contact met ons op voor alle informatie.
Of je nu één artiest wilt boeken of op zoek bent naar een gehele line-up, voor bekende Nederlandse artiesten boeken ben je bij ons op het juiste adres. Vraag een vrijblijvende offerte aan. De genoemde prijzen zijn excl BTW en BUMA.

Boeken
Tape act 1 x 30 min., incl. geluid < 350 pers.
€ 5.950,00
De genoemde prijs is een richtprijs. Vraag John West aan via de knop hieronder voor meer info.

0.00

Kunnen we je helpen?
Kunnen we je helpen?
Mail ons
Boekingsinformatie

Tijdsduur

1 x 30 min.

Techniek

Incl. geluid < 350 pers.

Bezetting

1 persoon

Genre

Zanger

Prijs

€ 5.950,00

Boekingsmogelijkheden

Extra informatie

Aantal genodigden

,

Categorie

Evenementen

,

Genre

Tijd

Type event

, , , , ,

Budget