Wolter Kroes 30 jaar in het vak

Wat is het geheim?

28 maart 2019 – Wolter Kroes viert dat hij 30 jaar in het vak zit. In december was het al feest in een volgepakt Koninklijk Theater Carré en zaterdag 30 maart gaf hij als slotakkoord van zijn jubileum nog een uitverkocht concert in de AFAS Live.

Dat 30 jaar meedraaien in de muziekbusiness een hele prestatie is, hoeven we niet uit te leggen. Hóe Wolter dit doet, dat verdient wel een korte lofzang.

Tomeloze energie

Met elk jaar meer dan 130 optredens is Wolter een van de meest stabiele artiesten van Nederland. Hij doet elk optreden met tomeloze energie, vol passie en enthousiasme. Zowel op als naast het podium is hij altijd zichzelf; aanstekelijk vrolijk en toegankelijk.

Hecht team

Never change a winning team, is een wijsheid die Wolter trouw naleeft. Samen met manager Remco, geluidsman Patrick en producer Edwin vormen wij al 10 jaar een hecht, vast team voor Wolter. Met succes, bewezen de afgelopen jaren.

Feest én ballads

We weten allemaal dat Wolter een feestje kan bouwen met zijn bekende hits als Ik heb de hele nacht liggen dromen, Sjalalala (geniet van elke dag) en Viva Hollandia, maar zijn trouwe fans kennen Wolter ook vooral om zijn ballads zoals Seizoen van ons, Ik ben je prooi en De dwaasheid van mijn jeugd.

Kortom, een feest om mee te werken en we gaan nog even door!

Lees ook:
Nederlandse artiest boeken? Hoe wij jou helpen
Vrienden van Amstel LIVE 2019: 14 feitjes die je nog niet wist

Foto: Robert Gort

Niets van ons missen?

Schrijf je hier in en ontvang het laatste nieuws van BENZ Agency in je inbox.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.