Beschrijving

Barry Hay & The Originals

Barry Hay boeken

Barry Hay & The Originals boeken voor je besloten event

Barry Hay boeken voor je besloten evenement? Barry Hay & The Originals komen naar jouw event! Barry Hay heeft eigenlijk geen introductie nodig. Als frontman van de succesvolste band die ons land rijk was, speelde hij over de hele wereld om de bezoekers van een staaltje bekende rockklassiekers te voorzien. Nu heb je de kans om jouw besloten event hieraan toe te voegen!

Start muzikale carrière

Barry Hay werd in 1948 geboren in de stad Faizabad in India. Zijn Schotse vader was een kolonel die daar gelegerd was en hij had een Nederlands-Joodse moeder. Nadat zijn ouders waren gescheiden kwam hij met zijn moeder naar Nederland. Eerst woonden ze kort in Amsterdam, daarna verhuisden ze naar Den Haag. Omdat Barry Hay geen Nederlands sprak ging hij naar een Engelstalig internaat. Hierna volgde hij een opleiding aan de Kunstacademie. Zijn muzikale carrière begon midden jaren zestig toen hij zanger werd van de Haagse groep The Haigs.

Internationaal fenomeen

In 1967 werd Barry Hay gevraagd voor de Golden Earring toen zanger Frans Krassenburg de band verliet. Het eerste nummer wat Barry Hay met de band opnam is ‘She Won’t Come To Me’, maar inmiddels heeft de band meer dan 65 singles en 40 albums uitgebracht. De vier rockers uit Den Haag verkopen wereldwijd miljoenen albums. De band staat maar liefst vijf keer in de Billboard Hot 100 in Amerika. Ze zijn in de jaren zeventig en tachtig immens populair in de Verenigde Staten dankzij de hits ‘Radar Love’ en ‘Twilight Zone’.

De band neemt een dominante positie in de Nederlandse muziekwereld in met meer dan dertig gouden en platina albums. Ook staat de band op menig festivals en evenementen. Vandaag de dag is de band met frontman Barry Hay nog steeds een fenomeen in heel Nederland.
In 2012 was Barry Hay als solo artiest te zien tijdens ‘Vrienden van Amstel LIVE!’. Barry Hay boeken met The Originals? Neem contact met ons op!

De vonk slaat over

In 2007 verruilt Barry Hay Nederland voor Curaçao. Als hij op buureiland Bonaire een optreden geeft met band The Originals slaat de vonk meteen over. Dat smaakt naar meer!

The Originals is een coverband die eigenlijk dat woord ontstijgt. De mannen kunnen alles op verzoek spelen uit een assortiment van meer dan 5.000 nummers. Ze waren o.a. maandelijks te gast bij de Coen & Sander show op Radio538, maar waren ook te zien op grote evenementen zoals Strandfestival ZAND, 538Live XL en de Vrienden van Amstel LIVE!

Barry Hay boeken voor jouw evenement

Na het succesvol, gezamenlijk optreden op Bonaire heeft Barry Hay besloten een samenwerking aan te gaan met The Originals op een selectie Nederlandse events. Ze komen naar Nederlandse besloten evenementen om bezoekers van een staaltje bekende rockklassiekers van Golden Earring te voorzien.
In een live set van een uur wordt het publiek direct meegenomen naar het gevoel van de jaren 70 en 80 met Golden Earring wereld hits als ‘Radar Love’, ‘Twilight Zone’ en ‘When the lady smiles’.

Het charisma van Barry Hay in combinatie met de muzikaliteit van The Originals zorgt voor een optreden dat op indrukwekkende wijze eer doet aan de hoogtijdagen van de rock muziek. Wees er snel bij want er zijn beperkte data beschikbaar! Direct boeken? Neem contact met ons op voor meer informatie. Stuur ons een bericht, e-mail via ons e-mailadres of bel ons en boek direct. Wij hebben persoonlijk contact hoog in het vaandel staan en zorgen voor een snelle reactie.

Foto: Marcel Krijgsman

Boeken
Prijs op aanvraag voor besloten events Vraag Barry Hay & The Originals aan via de knop hieronder voor meer info.

0.00

Kunnen we je helpen?
Kunnen we je helpen?
Mail ons
BENZ Agency
Boekingsinformatie

Tijdsduur

1 x 60 min.

Techniek

Excl. geluid en licht, incl. monitor set

Bezetting

6 personen

Genre

Rock

Prijs

Op aanvraag voor besloten events

Boekingsmogelijkheden

Extra informatie

Aantal genodigden

Categorie

,

Evenementen

Genre

,

Tijd

Type event

Budget