> € 20.000
Barry Hay boeken

Barry Hay & The Originals

Band,Zanger

Barry Hay speelde als frontman van Golden Earring over de hele wereld. Hij is nu te boeken voor jouw evenement in een exclusieve samenwerking met band The Originals.

Douwe Bob

Band,Zanger

Singer-songwriter Douwe Bob uit Amsterdam heeft een gewaardeerde live-reputatie opgebouwd. Hij stond op festivals als Pinkpop, Concert at SEA en gaf een concert in de AFAS LIVE. Hij is met live band te boeken voor jouw evenement.

Davina Michelle boeken

Davina Michelle

Band,Zangeres

Zangeres Davina Michelle brak een record met het nummer ‘Duurt te lang’ van Glen Faria in het programma Beste Zangers en is sindsdien niet meer uit de hitlijsten weg te denken. Ook live weet ze met haar band een indrukwekkende act neer te zetten.

Lil Kleine boeken

Lil Kleine

Rapper

Rapper Lil Kleine breekt record na record met zijn tracks en is ook nog eens één van de grootste influencers van de Benelux. Zijn populariteit lijkt onuitputtelijk en dat maakt hem een gewilde artiest op evenementen.

Andre Hazes boeken

André Hazes

Zanger

Zanger André Hazes is het stempel ‘zoon van’ allang ontgroeid. Met zijn eigen koers en Hazes 2.0 geluid staat niets hem meer in de weg om groot te worden. Boek hem nu voor je event.

Jan Smit boeken

Jan Smit

Zanger

Jan Smit, als zanger populair in zowel Nederland als Duitsland, is nu te boeken voor je feest of evenement. Geniet van zijn grootste hits tijdens een optreden.

Guus Meeuwis boeken

Guus Meeuwis

Zanger

Guus Meeuwis boek je nu voor jouw feest of evenement. Met een koffer vol bekroonde platen en een recordaantal stadionconcerten op zijn naam, is Guus Meeuwis een van de grootste artiesten van ons land.

Waylon boeken

Waylon

Zanger

Bekende zanger Waylon is te bestempelen als één van de beste zangers van Nederland. Hij is veelzijdig, maar zijn hart ligt bij de country muziek. Waylon is te boeken voor jouw (besloten) evenement.