Beschrijving

Lange Frans & Baas B

Lange Frans & Baas B boeken

Populair rap duo Lange Frans en Baas B boeken voor je festival

Lange Frans & Baas B boeken voor een optreden? Dit populaire rap duo scoorde hit na hit en is na 10 jaar weer herenigd. Ze zijn te boeken bij BENZ Agency.

Lange Frans en Baas B ontstond uit een jongensdroom van twee buurjongens uit Diemen-Zuid. Met hun gezamenlijke passies rappen en muziek maken, wilden ze net zo groot worden als Brainpower en Extince.

Zij begonnen in 1997 als de formatie D-Men, later uitgebreid met o.a. Yes-R en Brace.

Het succes van Lange Frans en Baas B

In 2004 brachten Lange Frans en Baas B als duo enkele singles uit. De tweede single ‘Moppie’ was al een hit, maar de derde single ‘Zinloos’ werd een dikke nummer 1-hit.
In 2005 scoorden de mannen weer een nummer 1-hit met het nummer ‘Het land van’. Vervolgens volgden de hits ‘Mee naar Diemen-Zuid’ en ’22 Baco’, maar ook diverse prijzen zoals een Edison, 3FM Awards en TMF Awards.

In 2009 zetten Lange Frans en Baas B een punt achter hun gezamenlijke carrière. Aan de vriendschap kwam een einde. 10 jaar lang was er geen contact. Verzoeningspogingen van Bart liepen op niets uit. De liefde was over. Bart studeerde af en ging aan de slag als psycholoog. Frans ging verder als soloartiest.

Het duo herenigd

10 jaar later hebben de heren elkaar weer gevonden. Als basis de diepgewortelde vriendschap en de liefde waar alles mee begon, de muziek. De flow tussen Lange Frans en Baas B is weer terug.

De muzikale missie wordt hervat!

Lange Frans en Baas B boeken voor een optreden

Wil je Lange Frans en Baas B boeken voor je festival of evenement? Bij BENZ Agency kun je dit rap duo boeken voor jouw eigen evenement. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Foto: Event2foto.nl

Boeken
Prijs op aanvraag Vraag Lange Frans & Baas B aan via de knop hieronder voor meer info.

0.00

Kunnen we je helpen?
Kunnen we je helpen?
Mail ons
Boekingsinformatie

Tijdsduur

1 x 60 min.

Techniek

Excl. licht en geluid

Bezetting

2 personen

Genre

Rap

Prijs

€ 9.995,00

Boekingsmogelijkheden

Extra informatie

Categorie

Genre

,

Aantal genodigden

,

Evenementen

,

Tijd

Type event

, , , ,

Budget