Beschrijving

Snollebollekes

 Snollebollekes boeken

Feest sensatie Snollebollekes boeken voor je event

Snollebollekes boeken voor een optreden doe je nu bij BENZ Agency. Snollebollekes is in 1985 geboren onder de rook van Oirschot. Al van kinds af aan was duidelijk dat hij de showbizz in zou gaan. Zo won hij als peuter menig playbackshow met zijn André van Duin imitaties. Snollebollekes direct boeken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Dan krijg je ook meer informatie over de Snollebollekes prijs. De biografie van Snollebollekes bekijk je hieronder.

Ontstaan Snollebollekes

Cabaretier Rob Kemps is ontdekt toen hij programma’s maakte bij BNN en ontmoette vervolgens Jurjen Gofers (Radio Veronica) en DJ Maurice (Nederland’s bekendste feest DJ). Met hun gezamenlijk gevoel voor humor, entertainment, muziek en hun passie voor carnaval en feestmuziek werd de act Snollebollekes geboren. De feest act is dus opgericht door Rob Kemps (entertainer), Maurice Huismans (songwriter/producer/management), Jurjen Gofers (songwriter/producer) en Adrie van den Berk van Berk Music Management.
Hun eerste hit Vrouwkes is in 2013 verkozen tot “Partyhit of the Year” en won de BumaNL Award voor Beste Single. Deze klapper werd gevolgd door de hit Snollebolleke. Deze kwam zelfs bovenaan de Belgische chart terecht ging de geschiedenis in als de carnavalskraker van 2014!

Springen Nondeju!

In vijf jaar tijd is Snollebollekes uitgegroeid tot de populairste feestact van Nederland met hits als ‘Vrouwkes’, ‘De Vloer Is Lava’, ‘Springen Nondeju’ én, de grootste feesthit sinds bittergarnituur, ‘Links Rechts’. Van dorpsplein tot Ziggo Dome, van festival tot koeienstal en of het nu maandag is of Koningsdag: altijd en overal gaat iedereen van links naar rechts. Natuurlijk kun je van hem regelmatig een kakelverse polonaise knaller verwachten.

Ook de lijst met successen van Snollebollekes puilt uit met prijzen als een Buma NL award, meerdere Party Awards, een top 2 hit in België, nummer 1 in zowel de Verrückte Top 538 van Radio 538 als de Q-Music Top 500 Van Het Foute Uur, gastartiest bij De Toppers en 300 live shows per jaar.

Gelredome uitverkocht

In 2019 kwam daar een unieke prestatie bij. Snollebollekes werd de eerste feestact ooit die GelreDome in Arnhem uitverkocht. In minder dan een uur gingen 30.000 tickets voor ‘Snollebollekes Live In Concert’ als warme Brabantse worstenbroodjes over de digitale toonbank. Ook de daarna aangekondigde tweede show verkocht in no-time uit. Voor de verkoop van in totaal 60.000 tickets voor ‘Snollebollekes Live in Concert’ kreeg Snollebollekes een tegel op de Walk Of Fame van GelreDome.

In 2021 doet Snollebollekes er nog een schepje bovenop met vier keer ‘Snollebollekes Live In Concert’ in GelreDome en zijn eigen Festival Total Loss. Inmiddels zijn de hits en clips van de populaire feest act vele tientallen miljoenen keer beluisterd en bekeken. De tracks behaalden meer dan 100 miljoen streams en views. In 2022 doet Snollebollekes nog eens vier keer ‘Snollebollekes Live In Concert’ in GelreDome. En als kers op de taart start Snollebollekes in datzelfde jaar met een eigen Festival : Snollebollekes – Total Loss festival op Aquabest in Best, een 2 daags ongekend feest festival.

Snollebollekes boeken?

Feest sensatie Snollebollekes boeken voor je feest of evenement doe je nu bij BENZ Agency. Menig festival, grote feesten en evenementen boeken Snollebollekes voor een feestje van ongekende omvang. Neem contact met ons op voor een gratis offerte en boek Snollebollekes eenvoudig en snel. Alle genoemde prijzen zijn richtprijzen exclusief BTW en BUMA.

Boeken
Prijs op aanvraag Vraag Snollebollekes aan via de knop hieronder voor meer info.

0.00

Heb je vragen? Bel of app ons dan!
Heb je vragen?
Neem contact op
Boekingsinformatie

Tijdsduur

1 x 30 min.

Techniek

Incl. geluid < 200 pers.

Bezetting

1 persoon

Genre

Feest act

Prijs

Op aanvraag

Boekingsmogelijkheden

Extra informatie

Aantal genodigden

,

Categorie

Evenementen

,

Genre

Tijd

Type event

, , , , ,

Budget