Beschrijving

Mara Julia

Mara Julia boeken

Zangeres Mara Julia boeken voor je event

Mara Julia boeken voor je feest of evenement doe je nu bij BENZ Agency. Mara (2001) is een enthousiaste, sprankelende verschijning die met haar passie voor muziek en zang altijd de juiste snaar weet te raken. Vanwege haar grote stembereik is zij als zangeres breed inzetbaar.

Als 11-jarig meisje verpletterde Mara haar publiek tijdens de eindmusical van groep 8 met een weergaloze solo. Vanaf dat moment wist ze: “Dit is wat ik wil!” Ze omarmde haar passie, waardoor er geen twijfel bestond over het pad dat ze zou volgen.

Piano- en zanglessen hebben Mara in de daaropvolgende jaren in staat gesteld haar talenten verder te verfijnen. Dit resulteerde in een optreden voor maar liefst 3000 mensen in 2019 in haar eigen woonplaats Middenbeemster.

Veelgevraagde zangeres

Sindsdien is Mara een veelgevraagde artieste. Ze treedt op tijdens grote evenementen en bij persoonlijke levensgebeurtenissen. Ook beproefde Mara haar geluk bij ‘The Voice of Holland‘, editie 2022.

Mara droomt ervan om uiteindelijk het land door te toeren met eigen shows en het liefst nog met zelfgeschreven muziek. Haar ultieme droom? Een duet zingen met Adele!

Mara Julia boeken?

Mara Julia boeken kan voor diverse gelegenheden en in diverse settings. Deze sprankelende zangeres boeken voor jouw evenement? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Boeken
1 x 30 min. Excl. licht en geluid, incl. monitor set
€ 995,00
2 x 30 min./3 x 20 min. Excl. licht en geluid, incl. monitor set
€ 1.495,00
De genoemde prijs is een richtprijs. Vraag Mara Julia aan via de knop hieronder voor meer info.

0.00

Kunnen we je helpen?
Kunnen we je helpen?
Mail ons
BENZ Agency
Download presskit
Boekingsinformatie

Tijdsduur

1/2 x 30 min./3 x 20 min.

Techniek

Excl. geluid en licht, incl. monitor set

Bezetting

1 persoon

Genre

Zangeres

Prijs

Vanaf € 995,00

Boekingsmogelijkheden