Beschrijving

Donnie

Donnie boeken

Populaire rapper Donnie boeken voor je event

Donnie boeken voor een optreden? Met deze populaire hitmachine gaat gegarandeerd de hele zaal op z’n kop.

Dat Donnie werd gezien als protogé van De Jeugd is met zijn vindingrijke wordplay en door Bas Bron geproduceerde beats geen vreemde aanname. Na zichzelf met zijn eerste mixtape gekroond te hebben tot ‘Leipie Van Het Plein’ dropte hij zijn debuutalbum ‘Mannelogie’. Het album werd een van de meest spraakmakende hiphopreleases van 2015, mede dankzij tracks als ‘Batras’ en ‘Wubbo Ockels’.

Donnie gaat viraal

Met het daaropvolgende ‘Loei Ordinair’ en ‘BFMJT’ werkt Donnie zijn sound nog verder uit, met onder andere de grote live hit ‘De Tuinslang’ verovert hij zijn plek aan de Nederlandse top. De track ‘Snelle Planga’ ging met bijna 2 miljoen streams viraal, en laat zien hoe Donnie een meester is in het creëren van hypes. Zo heeft hij definitief zijn kroon geclaimd in de Nederlandse hiphop scene. Ook dropten Donnie en partner in crime Joost hun gezamenlijke project ‘M van Marketing’.

Hier bleef het echter niet bij. In 2019 Dropt Donnie zijn album ‘Door Het Licht’, met tracks als ‘Barry Hayze’ en ‘Kwijt’. De release resulteerde vrijwel direct in een tour door Nederland en een stukje België. Niet heel lang hierna stond ‘de man van money en vlees’ op het grote podium van Lowlands te performen als een echte rockster.

Frans Duits

Ook de laatste samenwerkingen van Donnie zijn een schot in de roos. In 2021 scoorde hij samen met Frans Duijts een Top40 hit met het nummer ‘Frans Duits’. De opvolger ‘Bon Gepakt’ in samenwerking met René Froger wist dit succes te evenaren. In 2022 volgt ‘Bieber van de Kroeg’ samen met Mart Hoogkamer. Dit bewijst maar weer dat Donnie een grote hitmachine is die succes na succes weet te pakken.

Donnie boeken voor je evenement

Wil je Donnie boeken voor je feest of event? De Nederlandse rapper wist zich in korte tijd te verheffen tot cultfiguur en hij blijft dan ook doorgaan tot hij elke zaal op zijn kop zet. Een unieke show voor op je evenement. Neem contact met ons op voor meer informatie. Check beschikbaarheid en plaats een vrijblijvende optie. De genoemde prijzen op de offerte zijn exclusief BTW en BUMA.

Boeken
Prijs op aanvraag Vraag Donnie aan via de knop hieronder voor meer info.

0.00

Kunnen we je helpen?
Kunnen we je helpen?
Mail ons
Boekingsinformatie

Tijdsduur

1 x 30 min.

Techniek

Excl. geluid en licht, incl. monitor set

Bezetting

1 persoon

Genre

Rap

Prijs

Op aanvraag

Boekingsmogelijkheden

Extra informatie

Categorie

Genre

,

Aantal genodigden

,

Evenementen

,

Tijd

Type event

, , , ,

Budget