Beschrijving

Mart Hoogkamer

Mart Hoogkamer boeken

Zanger Mart Hoogkamer inhuren voor je feest of evenement

Mart Hoogkamer boeken doe je nu bij BENZ Agency. Deze jonge zanger is op dit moment een favoriete act. Hij is geboren in het jaar 1998, maar de warme klank van zijn stem verraadt zijn jarenlange ervaring met het levenslied. Zingen zit hem in het bloed. Ondanks zijn jonge leeftijd weet hij de emotie feilloos over te brengen. Voor meer informatie, lees hieronder de hele Mart Hoogkamer biografie. Als je Mart Hoogkamer wilt boeken, neem dan zeker contact met ons op.

Geïnspireerd door zijn muzikale vader, die in zijn jonge jaren ook meedeed aan talentenjachten, begon Mart al op zesjarige leeftijd met zingen op feesten en partijen. Op zijn tiende stond hij in het Gelredome, waar hij met Gordon en René Froger zong in de finale van Kinderen zingen met sterren. Het was toen al dat hij de levensliederen van André Hazes en Willy Alberti zong. Inmiddels eert hij deze volkshelden vaak in zijn repertoire. Mart Hoogkamer kun je via BENZ Agency boeken.

Biografie Mart Hoogkamer

Niet enkel door de jury van de talentenjacht waar hij aan deelneemt, maar tevens ook door de familie Alberti zelf wordt Mart de nieuwe Willy Alberti genoemd. Met het nummer ‘Liefde’ van Willy Alberti verovert hij hun hart. Dat leidt tot een bijzondere samenwerking: in september 2016 brengt hij een duet met Willeke Alberti, de single Lachen, Beetje Huilen, uit. Ook schreef hij samen met Willeke Alberti. Uiteindelijk wordt Mart tweede bij Holland’s Got Talent en dat blijkt de start van een prachtige carrière.

In februari 2017 brengt Mart zijn eerste solosingle In Mijn Droom uit, geschreven door Bram Koning en Hans Aalbers. In de zomer die volgt, zet hij met het vrolijke nummer Lekker Leven de Spaanse Costa Brava op zijn kop. Dat levert hem bovendien een #10-notering op in het Sterren.nl Jaaroverzicht van 2017. Mart treedt dat jaar onder meer op tijdens Muziekfeest op het Plein en Dutch Valley en hij wordt als Grootste Talent genomineerd voor een BUMA NL Award. Eind 2017 gaat Mart samen met Willeke Alberti op theatertour.

Mart gaat viral

In het voorjaar van 2018 wordt Mart gevraagd voor het programma ‘Topper Gezocht’, waar René Froger, Gerard Joling, Jeroen van de Boom en Jan Smit naar een nieuwe collega zoeken die samen met hen 65.000 mensen toezingt in de Amsterdam Arena. Mart schopt het tot de finale en neemt de andere finalisten de halftime show voor zijn rekening. Gelijktijdig brengt Mart zijn langverwachte debuutalbum ‘Mart Hoogkamer’ uit.

In 2020 gaat Mart wereldwijd viral op Social Media met een filmpje waarin hij ‘Unchained Melody’ op het strand zingt. Precies een jaar later scoort hij een megahit met zijn nieuwste single ‘Ik Ga Zwemmen’, de meest gedeelde song op Spotify wereldwijd. Niets staat hem meer in de weg voor een glansrijke carrière in Nederland. In 2022 brengt Mart Hoogkamer samen met hitmachine Donnie het nummer ‘Bieber van de Kroeg’ uit.

Nieuwe single Mart Hoogkamer

In 2023 heeft Mart weer een nieuwe hit te pakken met zijn single ‘In Spanje’. Hij had dit nummer, origineel van Bassie en Adriaan, altijd al een keer willen opnemen. En met succes. De single behaalde in één weekend meer dan 600.000 streams.
Ook gaat hij dit jaar, na groot succes vorig jaar, weer een eigen concert in Rotterdam Ahoy geven met zijn band: Mart in Ahoy.

Mart Hoogkamer boeken?

Mart Hoogkamer heeft zich inmiddels ontwikkeld tot dé nieuwe volkszanger van Nederland. Deze zanger van het levenslied zijn authentieke optredens en zijn karakteristieke stem – ondanks zijn leeftijd – weten jong en oud te raken. Hij maakt de weg vrij voor een nieuwe generatie volkszangers. De artiest Mart Hoogkamer direct boeken voor iedere gelegenheid doe je nu bij BENZ Agency. Neem contact met ons op voor meer informatie. De bekende zanger Mart Hoogkamer boek je dan eenvoudig en snel.

Boeken
Prijs op aanvraag Vraag Mart Hoogkamer aan via de knop hieronder voor meer info.

0.00

Kunnen we je helpen?
Kunnen we je helpen?
Mail ons
Boekingsinformatie

Tijdsduur

1 x 30 min.

Techniek

Op aanvraag

Bezetting

1 persoon

Genre

Zanger

Prijs

Op aanvraag

Boekingsmogelijkheden

  • Gage live met band op aanvraag

Extra informatie

Aantal genodigden

,

Categorie

Evenementen

,

Genre

Tijd

Type event

, , , , , ,

Budget