Beschrijving

Django Wagner

Django Wagner boeken

Nederlandstalige zanger Django Wagner op je event

Zanger Django Wagner boeken voor je feest of evenement doe je bij BENZ Agency. Deze bekende Nederlandstalige zanger, vooral bekend van het nummer ‘Kali’, komt een feest bouwen op jouw evenement. Dankzij zijn geweldige sound, die de geluidsboxen naast het podium letterlijk laat trillen, en feestelijke meezingers is Django Wagner een veelgevraagd artiest.

Hits Django Wagner

De eerste single van Django Wagner verschijnt in maart 2009. Op deze opname wordt hij muzikaal bijgestaan door een muzikale familie; zijn vrienden van het wereldberoemde Rosenberg Trio. Het liedje “Kali” staat meteen wekenlang genoteerd in de diverse hitlijsten. Het virtuoze spel van het Rosenberg Trio, maar ook van neef Martien Wagner, zal zeker hebben bijgedragen aan het succes. In de bijbehorende clip klinken de oude ritmes en clichébeelden van de zigeunercultuur nog door. Er spreekt verlangen uit, een bepaalde nostalgie, maar wel in een modern jasje.
Django bleek daarmee één van de grote ontdekkingen van het jaar. Inmiddels kunnen we spreken van een feestklassieker en werd er een nieuw fenomeen geboren!
Eind 2009 verscheen het debuutalbum “Kali”. Het album bevat natuurlijk de grote hit “Kali”, daarnaast staat “Mooie Blauwe Ogen” en “Mijn Naam Dat Is Marina” erop.

Awards en prijzen

Na Kali volgden grote hits als: zijn tweede single “Mooie blauwe ogen“, “Mijn naam dat is Marina“, “Maar toch blijf je me trouw“, “Die ene mooie vrouw“, “Dat ene moment” en “We dansen samen de bossa nova“. Hij krijgt een gouden cd uitgereikt voor de albums “Mijn gevoel” en “Als de nacht”. Enorm succesvol zijn ook de duetten die Django Wagner met andere artiesten doet. Zo is hij de samenwerking aangegaan met o.a. Frans Duijts en Wolter Kroes.
Daarnaast ontvangt Django in zijn carrière veel awards, zoals de Zilveren Harp en een Edison. Ook is hij door zowel de BUMA als de Party Awards uitgeroepen tot ‘beste zanger van Nederland‘ dankzij zijn imposant stemgeluid.

Django Wagner boeken?

Natuurlijk wil je bekende Nederlandstalige zanger Django Wagner direct boeken voor een optreden op je evenement. Overal waar Django optreedt gaat het dak eraf met deze favoriete act, mede dankzij de sterke persoonlijkheid op het podium, de warme, volle stem waarmee Django zingt en innemende uitstraling van de zanger. Natuurlijk zingt hij in zijn set van 1 x 30 minuten zijn grote hits als “Mooie Blauwe Ogen”, “Kali” en “Oh Milena”.
Neem contact met ons op voor de beschikbaarheid en mogelijkheden voor het boeken van Django Wagner. Ons enthousiaste en ervaren team staat voor je klaar. Wees er snel bij want deze zanger geniet ongekende populariteit! De prijzen van Django Wagner bekijk je op deze pagina. De genoemde prijzen die je op deze pagina vindt zijn richtgages exclusief btw en BUMA. Via ons kun je een gratis offerte van Django Wagner ontvangen en je kunt een vrijblijvende optie op Django Wagner plaatsen. Bel ons, vul het contactformulier in of stuur een e mail. Django Wagner inhuren doe je zo eenvoudig en snel. Wij zijn daarom het juiste adres voor de beschikbaarheid van Django Wagner (of offerte Django Wagner aanvragen en direct boeken Django Wagner).

Boeken
Tape act 1 x 30 min., excl. geluid en licht, incl. monitor set
€ 4.995,00
De genoemde prijs is een richtprijs. Vraag Django Wagner aan via de knop hieronder voor meer info.

0.00

Kunnen we je helpen?
Kunnen we je helpen?
Mail ons
Boekingsinformatie

Tijdsduur

1 x 30 min.

Techniek

Excl. geluid en licht, incl. monitor set

Bezetting

1 persoon

Genre

Zanger

Prijs

€ 4.995,00

Boekingsmogelijkheden

  • Geluid < 250 pers. op aanvraag

Extra informatie

Aantal genodigden

,

Categorie

Evenementen

,

Genre

Tijd

Type event

, , , ,

Budget