Beschrijving

Danspaleis van Kooten

Danspaleis van Kooten boeken

Het feestconcept van Kasper van Kooten boeken

Danspaleis van Kooten boeken voor je evenement doe je bij BENZ Agency met hits uit de jaren ’70, ’80 en ’90 met een fantastische live band, humor en interactie.
Kasper van Kooten is naast bekend tv- en filmacteur (o.a. All Stars, Moordvrouw, Oogappels, Beste Kijkers, De co-assistent) zijn leven lang al drummende zanger. Hij drumde jarenlang bij Acda en de Munnik (1997-2001) en deed tours en studioplaten met ze. Ook speelde Kasper van Kooten op een Amerikaanse nummer 1 hit (L.A. Citylights) van Candy Dulfer en nam platen op met rapper Extince en singer-songwriter Bertolf.

Van Kooten en de beat

In zijn muzikale autobiografie ‘Van Kooten en de beat’ die hij lanceert in 2022 vertelt Kasper van Kooten over zijn muzikale loopbaan: een swingend maar schurend boek over een jongetje dat popster worden wou. De twee plastic drumstelletjes die Kasper op zijn vijfde verjaardag van zijn opa’s en oma’s kreeg, waren het begin van een allesbepalend levensritme. Inmiddels is hij al jaren drummer en zanger.

Over Kasper van Kooten

Kasper van Kooten studeert in 1993 af aan de Kleinkunstacademie in Amsterdam. Vervolgens was hij te zien in All Stars en in de door hemzelf bedachte jeugdreeks Toscane . Ook verscheen hij in De co-assistent . Als stemacteur leverde Kasper van Kooten zijn bijdrage aan grote animatiefilms als Stuart Little, Monsters & Co , Monsters’ University en Asterix en de Olympische Spelen . In het theater was Van Kooten onder andere te zien in het toneelstuk Ontkoppelde hitte van Paul Haenen. Tevens had hij diverse soloprogramma’s.

Live band met humor en interactie

Kasper van Kooten merkte dat de huidige trends enorm teruggrijpen op muziek uit de jaren ‘70, ‘80 en ‘90. Daarom bedacht hij in 2014 het feestconcept Danspaleis Van Kooten, dat iedere eerste zondag van de maand stijf uitverkocht was in de Amsterdamse Nes. Het was meteen een groot succes. Want of je nu houdt van stampende 70’s disco, glamrock uit de 80’s, of R&B uit de 90’s, Danspaleis van Kooten speelt (zoals de naam al doet vermoeden) alles wat een hoog dansgehalte heeft, met een fantastische live band.

In combinatie met de humor van Kasper en zijn interactie met het publiek doet Danspaleis van Kooten het fantastisch op evenementen, bedrijfsfeesten, (single) feesten, festivals en huwelijken. Als hoofdact of perfecte high energy afsluiter. Geen doorsnee coverband, maar de combinatie van enorme muzikaliteit en humor maakt het een abnormaal leuke feestact. Danspaleis van Kooten, het feestconcept van Kasper van Kooten boeken, doe je bij BENZ Agency. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Zie ook:
Danspaleis van Kooten – De Fuifkar, de mobiele kleine versie van dit concept

Maatwerk

Danspaleis van Kooten onderscheidt zich van de meeste andere cover- en tributebands door de bekende, multi-getalenteerde cabaretier als frontman. De kracht van Danspaleis van Kooten zit ‘m dan ook in het maatwerk. Zo kan Kasper (op aanvraag) bijzondere, bekende gastzangers uitnodigen voor gastoptredens met de band. Ook zijn er diverse leuke interactie momenten met het publiek in te bouwen, zoals intro’s raden (en buttons winnen!) of het opnemen van een cassettebandje op maat. Op die manier kan er met deze muzikale stand-up op een unieke manier ingespeeld worden op het onderwerp of thema van je event. Tot slot kan de band (op aanvraag) ook live meespelen met de originele videoclips van de songs, voor een compleet feest der herkenning bij het publiek.

Danspaleis van Kooten boeken

Direct boeken? Neem voor Danspaleis van Kooten boeken contact met ons op en ontvang een vrijblijvende offerte. Rasentertainer Kasper van Kooten inhuren met zijn feestconcept gaat zo eenvoudig en snel. Haal dit wervelende meezing festijn vol live muziek door gelouterde muzikanten naar jouw event. Voor boekingen Kasper van Kooten met Danspaleis van Kooten ben je bij ons op het juiste adres.

Foto’s: Anne van Zantwijk

Boeken
5-koppige live band 2 x 60 min., incl. backline, excl. techniek
€ 5.750,00
De genoemde prijs is een richtprijs. Vraag Danspaleis van Kooten aan via de knop hieronder voor meer info.

0.00

Kunnen we je helpen?
Kunnen we je helpen?
Mail ons
Boekingsinformatie

Tijdsduur

2 x 60 min.

Techniek

Incl. backline, excl. techniek

Bezetting

5 personen

Genre

Live band

Prijs

€ 5.750,00