Beschrijving

Chris Alain

Chris Alain boeken

Zanger Chris Alain boeken voor je event

Chris Alain boeken voor je feest of evenement? Je vindt deze top zanger bij BENZ Agency. Chris Alain (26) is een zanger en songwriter, geboren in Rwanda en opgegroeid en wonend in Nederland.

Chris Alain in The Voice of Holland

In 2018 nam Chris deel aan The Voice Of Holland. Niet alleen wist hij de kijkers thuis te verbazen, maar hij kreeg ook vier coaches zover om hun beroemde rode draaistoelen te draaien. Hij zong als achtergrondzanger voor Nederlandse artiesten zoals Ali B, VanVelzen, Brownie Dutch, Shirma Rouse en SERA.

Succesvolle covers

Naast zijn eigen originele muziek en samenwerkingen deelt hij covers op zijn YouTube- en TikTok-kanaal, en deze blijven niet onopgemerkt. Hij heeft miljoenen views op TikTok, en internationale artiesten zoals Bebe Rexha, Demi Lovato, Lucas & Steve, Topic, Dan + Shay, Sam Fischer en beroemde Nederlandse artiesten zoals Davina Michelle, Jake Reese en S10 hebben zijn covers gedeeld. De internationale Duitse superster Zoe Wees reageerde via een video van Glamour Germany op Alain’s cover van haar nummer ‘Girls Like Us’ en sprak alleen maar in superlatieven. Daarnaast is Chris ook een radio-dj bij de nationale radiozender NPO FunX.

Chris Alain boeken voor je event?

Chris Alain boeken voor je feest of evenement doe je bij BENZ Agency. Hij is divers in te zetten voor verschillende soorten gelegenheden. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Boeken
Prijs op aanvraag Vraag Chris Alain aan via de knop hieronder voor meer info.

0.00

Kunnen we je helpen?
Kunnen we je helpen?
Mail ons
BENZ Agency
Download presskit
Boekingsinformatie

Tijdsduur

1/2 x 30 min.

Techniek

Excl. geluid en licht, incl. monitor set

Bezetting

1 persoon

Genre

Zanger

Prijs

Op aanvraag

Boekingsmogelijkheden