Beschrijving

Raffie

Raffie boeken

Singer-songwriter Raffie boeken voor je event

Talent Raffie boeken voor jouw evenement? Dat kan bij BENZ Agency.
De dance scene kent de 23-jarige Raffie al. Onder de naam RYVM werkte hij als songwriter en vocalist mee aan dance tracks van bijvoorbeeld Mike Williams, Sunnery James & Ryan Marciano en Dimitri Vegas & Like Mike. Met die laatste werkte Raffie aan de nieuwe versie van ‘The Scientist’ waarmee het dj-duo Tomorrowland 2022 afsloot, als eerbetoon aan hun overleden vader. Raffie stond zelfs met ze op het podium in het Sportpaleis in Antwerpen. Op uitnodiging van Floris van Oranje trad Raffie met deze track ook op in de Ziggodome.

Muziek die binnenkomt

Raffie groeide op in Ibiza en New York. Hij woont nu al een aantal jaren in Amsterdam. De jaren in New York waren muzikaal vormend. En Amsterdam daagt hem uit om dieper te gaan, harder te werken en alles te geven voor zijn muziek, zijn stem.
Raffie staat voor een ander geluid in de muziekindustrie. Gevoelige teksten en oprechte tracks waarin vrijheid, losheid en plezier een grote rol spelen. Dus ja, Raffie komt binnen. In je hart, in je hoofd, in je hele lijf. Voor alle keren dat je dansen wilt, of schreeuwen, het leven vieren of in jezelf wilt kruipen. Zoals alleen muziek dat kan.

Nieuwe single Raffie

Dat vonden ook Jochem Fluitsma en Didier de Ruyter die samen met Raffie en CTM Music als platenmaatschappij werken aan zijn eerste Nederlandstalige muziek. Ruim een jaar geleden begon het drietal met schrijven. De eerste liedjes die ze maakten waren niet per sé voor Raffie bedoeld, maar veel vrienden en fellow artiesten vonden dit zo bij Raffie passen en spoorden hem aan het zelf te gaan opnemen. In de nummers viert Raffie de pieken en mijdt de dalen niet. Ook die mag je voelen en horen.

Raffie zijn eerste Nederlandstalige single ‘Aan’ komt begin 2023 uit. De titel zegt genoeg! Aan, is hét liedje dat je wilt horen wanneer je een slechte dag of week achter de rug hebt! Het opzwepende feelgood nummer is geschreven door Raffie om mensen te laten weten dat het oké is om je soms wat minder te voelen want: “morgen ben je weer oké!”. Het nummer is in samenwerking met Jochem Fluitsma en Didier de Ruyter geschreven, geproduceerd door Didier de Ruyter en Gordon Groothedde.

Raffie boeken

Het veelbelovend singer-songwriter talent Raffie boeken voor je feest of evenement doe je nu bij BENZ Agency. Neem contact met ons op voor informatie.

Boeken
Tape act met gitarist 1 x 30 min., excl. geluid en licht, incl. monitor set
€ 1.695,00
Bandshow 1 x 45 min., incl. backline, excl. geluid en licht
€ 2.795,00
De genoemde prijzen zijn richtprijzen. Vraag Raffie aan via de knop hieronder voor meer info.

0.00

Kunnen we je helpen?
Kunnen we je helpen?
Mail ons
Boekingsinformatie

Tijdsduur

1 x 30 min.

Techniek

Excl. geluid en licht, incl. monitor set

Bezetting

2 personen

Genre

Singer-songwriter

Prijs

Vanaf € 1.695,00