Beschrijving

VOS

VOS boeken

Nederlandstalige Zeeuwse pop op je event

VOS boeken voor je festival of evenement? Je vindt hem exclusief bij BENZ Agency. VOS is de nieuwe Zeeuwse Indiepop formatie van zanger en songwriter René Geelhoed.

Biografie VOS

Ik ben VOS en VOS is een band en samen spelen we mijn liedjes”. Met die woorden begint de Zeeuwse zanger en songwriter VOS (Rene Geelhoed) in 2024 aan het schrijven van zijn Nederlandstalige debuutalbum. Persoonlijk en dicht bij huis. Met teksten die een klein beetje boven de grond lijken te zweven maakt VOS muziek waarin een verlangen klinkt: terug naar Zeeland, maar ook naar de nacht en uiteraard de liefde.

René Geelhoed studeerde aan het Utrechts Conservatorium en schreef de afgelopen jaren veel muziek voor andere artiesten. Hij toerde met diverse bands over heel de wereld en is terecht gekomen waar hij het liefst wil zijn: achter de piano met liedjes in het Nederlands waarin je meer over jezelf en meer over hem te weten komt dan je van tevoren had gedacht.

VOS boeken voor je festival of event?

VOS boeken doe je nu bij BENZ Agency. Met een nieuwe band vol piano’s en gitaren schudt VOS het singer-songwriter gehalte van zich af, met een onderscheidende sound waarin de link met Doe Maar en The Beatles snel kan worden gelegd. VOS is klaar om een van de volgende grote namen te worden in de Nederlandse muziekscene. Bij BENZ Agency vind je een breed aanbod aan Nederlandse artiesten. Van nieuw talent tot bekende namen. Neem zeker contact met ons op voor meer info en alle mogelijkheden.

Boeken
Prijs op aanvraag Vraag VOS aan via de knop hieronder voor meer info.

0.00

Kunnen we je helpen?
Kunnen we je helpen?
Mail ons
BENZ Agency
Download presskit
Boekingsinformatie

Tijdsduur

1 x 45/60 min.

Techniek

Excl. geluid en licht, incl. backline (instrumenten)

Bezetting

4 personen

Genre

Nederlandstalig

Prijs

Op aanvraag

Boekingsmogelijkheden

Extra informatie

Aantal genodigden

,

Categorie

,

Evenementen

,

Genre

,

Tijd

Type event

, ,