Beschrijving

Vinchenzo

Vinchenzo boeken

Zanger Vinchenzo op je feest of evenement

Vinchenzo boeken voor je feest of evenement? Deze bekende zanger boek je nu bij BENZ Agency.
Van kleins af aan was Vinchenzo een grote fan van Michael Jackson en in 2010 deed hij mee aan het programma My Name Is Michael. Zo maakte hij op zijn tiende jaar zijn televisiedebuut, om dat twee jaar later nog eens over te doen in The Voice Kids, waar hij tot de sing-offs kwam. Nog eens vier jaar later deed Vinchenzo mee aan de ‘grote’ The voice of Holland. Hoewel hij er naar eigen zeggen zonder verwachtingen inging, haalde Vinchenzo de finale en werd derde. Maar nog beter: hij kreeg meteen een platencontract aangeboden! Zijn wens om eigen nummers te kunnen gaan maken, kwam uit.

De hits van Vinchenzo

Die eigen nummers werden stuk voort stuk nog hits ook. De eerste single Steady Love werd tijdens de finale gelanceerd en vervolgens opgepikt door de radio, wat tot nu toe ruim een miljoen streams opleverde. Opvolger Daily ging nog harder: daarvoor kreeg Vinchenzo een gouden plaat en greep maar nét naast een Buma Award voor de 25 meestgedraaide singles van 2017. Ook derde single Mona Lisa vond soepel zijn weg naar het publiek.
Met zijn nieuwste single Headphone ging het weer hard: ook die werd meteen opgepakt door de radio en bij Radio 538 zelfs met 94% ‘gemaakt’. Ook 100%NL draaide de single veelvuldig en zo werd het nummer binnen een dag maar liefst 50.000 keer gestreamd.

Clubtour van Vinchenzo

In 2018 stond de eerste clubtour van Vinchenzo gepland. Een prachtig voorproefje daarvan was het optreden in Paradiso. Net als in Paradiso betreedt hij tijdens zijn clubtour, in zalen als TivoliVredenburg, Effenaar en Patronaat, het podium met zijn eigen band.

Vinchenzo boeken

Vinchenzo boeken voor je feest of evenement doe je nu bij BENZ Agency. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Boeken
    • 2675 €
      1 x 30 min., incl. geluid < 500 pers.

0.00

Heb je vragen? Bel of app ons dan!
Heb je vragen?
Neem contact op
Boekingsinformatie

Tijdsduur

1 x 30 min.

Techniek

Incl. geluid < 500 pers.

Bezetting

1 persoon

Genre

Zanger

Prijs

€ 2.675,00

Boekingsmogelijkheden

Extra informatie

Aantal genodigden

,

Categorie

Evenementen

,

Genre

,

Tijd

Type event

, , , ,

Budget