7 weetjes over onze nieuwe collega Chiel

Fan van Brabantse gezelligheid

Vanaf 1 november is Chiel van de Waerdt de nieuwste boeker bij Tribe Boekingen. Hij zal ons gaan versterken, omdat Karlijn ons per 1 december gaat verlaten om te reizen.
Inmiddels heeft Chiel zijn eerste twee weken bij ons erop zitten en dus is het tijd om hem voor te stellen aan de hand van 7 weetjes:

  • De event business werd hem met de paplepel ingegoten. Zijn vader was stagemanager bij diverse dance events en Chiel ging vaak mee kijken om handtekeningen van dj’s te verzamelen. Uiteindelijk werd de meester door de leerling overtroffen en werd Chiel zelf stagemanager om vervolgens verantwoordelijk te zijn voor de gehele hospitality tijdens deze events.
  • Chiel heeft op de Herman Brood Academie de opleiding ‘Music Industry Professional’ afgerond.
  • Na zijn opleiding kwam hij bij een organisator van grote popfestivals terecht, hier ontdekte Chiel dat hij het maken van programmeringen en line-ups wel in de vingers had.
  • Met zijn ambities voor programmeren, muziek en de creatieve invulling hiervan, kwam Chiel bij ons terecht, maar vooral als fan van Brabantse gezelligheid.
  • Chiel wil als boeker Tribe Boekingen nog beter op de kaart zetten en zichzelf ontwikkelen als totaal-programmeur van evenementen. Kwaliteit en beleving staan bij hem hoog in het vaandel en maken volgens hem het verschil.
  • Chiel komt uit Leersum (Utrecht) en moet nog wel wennen aan de Brabantse ‘slang’ op ons kantoor in Uden. Hij is zelfs een Brabants woordenboek aan het samenstellen. Zijn laatste ontdekking? ‘Oetoch!’, oftewel ‘Dat meen je niet!’.
  • Chiel vindt het belangrijk om als boeker ‘out of the box’ te denken. Zo plaatste hij ooit de headliner als éérste in een programma. Voor een 90’s feest programmeerde hij Paul Elstak, de hardste en populairste act, als opener. Mensen stonden op tijd voor de deur én het pakte heel goed uit.

Kan Chiel of één van onze collega’s jou ondersteunen bij de totaalprogrammering van je event? Neem zeker contact met ons op. Wij denken graag met je mee!

Lees ook:
Hugo Berends nieuwe programmeur bij De Pul Uden

#verbindendoormuziek #tribefamilie

Niets van ons missen?

Schrijf je hier in en ontvang het laatste nieuws van BENZ Agency in je inbox.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.