Zakelijke evenementen

Zakelijk event organiseren samen met BENZ Agency

Ondersteuning, advies of inspiratie nodig? Zakelijke evenementen organiseren is een hele klus. BENZ Agency is dé partner voor het organiseren van zakelijke events. Of je nu een spectaculaire opening, knallend jubileumfeest of chique eindejaarsborrel gaat geven, wij ondersteunen je graag bij de totale organisatie van je zakelijk evenement. Hieronder zie je een selectie aan top Nederlandse artiesten en bands die het entertainment op je event kunnen verzorgen, maar ook alle randzaken kun je met een gerust hart bij ons neerleggen. Neem zeker contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Bekijk alle artiesten

Wij hebben de afgelopen jaren veel ervaring op kunnen doen in live communicatie met bedrijven, evenementen en artiesten. Daarom kunnen wij samen mat jou van A tot Z je zakelijk evenement organiseren. We hebben een groot netwerk opgebouwd en weten de beste toeleveranciers voor jouw specifieke wensen te selecteren. Maak gebruik van de aanwezige kennis en kunde om van jouw evenement een succes te maken. Of je bedrijf nu in Noord-Holland, Zuid-Holland of Brabant gevestigd is, we vinden de juiste partijen.

Lees ook:
Artiest bedrijfsfeest boeken? 6 inspiratie tips
3 trends voor zakelijke evenementen en hoe je daar met entertainment op kan inhaken

Soort evenement

Zakelijke evenementen kunnen op allerlei manieren ingestoken worden: een feest voor enkel medewerkers zoals een kerstborrel of eindejaarsviering met informele sfeer, een viering voor klanten en relaties zoals een opening van een nieuw pand of de introductie van een nieuw product. Of misschien wil je een groots jubileum voor alle stakeholders van je bedrijf. Van kleine kick-off meeting tot grote opening van een nieuwe bedrijfslocatie waar je zowel een formeel als een informeel gedeelte hebt. Er is natuurlijk een groot aantal mogelijkheden voor je zakelijke evenement.

Doelen bereiken

Een effectieve zakelijke bijeenkomst sluit aan bij je bedrijfsdoelen. Allereerst zullen we helder moeten hebben welke resultaten je wilt bereiken met het zakelijke evenement en wanneer het voor jullie als bedrijf geslaagd is. Vervolgens gaan we bekijken wat de beste route is om deze doelen naar tevredenheid te bereiken. Wat is de opzet en het thema van het zakelijk evenement, passend bij de DNA van het bedrijf? Wat voor soort evenement moet het worden?

Zakelijk evenement organiseren?

Als de ambities en het thema voor het zakelijke event helder zijn kun je pas de details gaan invullen. Welke locatie? Wil je wellicht iets organiseren in je eigen bedrijfshal of moet er een externe inspirerende locatie gehuurd worden? Naast een mooie locatie is een goede bereikbaarheid natuurlijk belangrijk. De perfecte locatie is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer en er is voldoende parkeergelegenheid. En verder: hoe gaat het programma eruit zien? Hoe wordt het entertainment en de line-up vormgegeven? Wordt de gast van begin tot eind vermaakt, maar is er ook voldoende tijd om te netwerken? Hoe moet de decoratie eruitzien? Hoe gaan we de catering verzorgen? Ook dit moet goed geregeld worden. Wat wordt er aan evenementencommunicatie ingezet? Hoe gaan we het aankondigen, wat is de kick-off van de live communicatie? Hoe gaat het uitnodigingstraject? Ook dat is natuurlijk van groot belang.

Vrijblijvend advies

Er. zijn dus genoeg vragen die beantwoord moeten worden en er zijn zoveel verschillende mogelijkheden. We kunnen ons voorstellen dat het overweldigend is wat er allemaal bij komt kijken. Daarom nemen wij met onze partners dit voor je uit handen. We hebben al een aantal jaar ervaring in evenementenorganisatie en weten wat erbij komt kijken. Samen werken we toe naar een zakelijk evenement met grote kans dat er nog lang over nagepraat zal worden. Bezorg je medewerkers, klanten en/of stakeholders een onvergetelijke dag of avond. Wil je de mogelijkheden bespreken? Bel ons of stuur ons een e-mail voor een vrijblijvend voorstel.

Niets van ons missen?

Schrijf je hier in en ontvang het laatste nieuws van BENZ Agency in je inbox.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.