Verhuisbericht

Een nieuw kantoor voor BENZ Agency

Sinds september 2020 zijn we als artiestenbureau BENZ Agency in Uden gevestigd. Inmiddels zijn we uit onze jas gegroeid en is het tijd voor een nieuwe locatie. We blijven in het Udense, namelijk op de Velmolenweg. Ook event bureau Brand Connection sluit aan op deze locatie.

BENZ Agency is een full service boekingskantoor voor Nederlandse artiesten, opgericht door partners Conny Bens en Pablo Zwikker. We vertegenwoordigen het topsegment van Nederlandse artiesten en bands. Daarnaast richten we ons op het bredere spectrum in de carrière van artiesten. We geloven dat verder denken dan de traditionele kaders het verschil kan maken, zodat artiesten en events hun beoogde doelen kunnen bereiken.

Het evenementenbureau Brand Connection (Niels Houtepen), dat ook op dezelfde locatie wordt gehuisvest, richt zich op het snijvlak van merken, events en marketing. Hierdoor creëren we samen één huis voor artiesten, entertainment en events; zorg voor entertainment in de breedste zin van het woord.

Per 14 november betrekken BENZ Agency en Brand Connection de nieuwe locatie op Velmolenweg 52B en 54B. De vertrouwde waarden blijven hetzelfde, met dezelfde artiesten, hetzelfde team, bereikbaar op hetzelfde telefoonnummer en e-mailadres.

#verbindendoormuziek

Niets van ons missen?

Schrijf je hier in en ontvang het laatste nieuws van BENZ Agency in je inbox.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.