Vacature: Administratief medewerker

BENZ Agency groeit en daarom zijn we op zoek naar een Administratief medewerker voor 24-40 uur (aantal uren in overleg).

Wie zijn wij?

BENZ Agency is een full service artiestenbureau. Wij zijn exclusief vertegenwoordiger van Nederlandse artiesten en bands uit het topsegment, zoals Jeroen van der Boom, Wolter Kroes, Frans Duijts, Glennis Grace, Xander de Buisonjé, Lange Frans, de Edwin Evers Band, Yes-R en diverse anderen. Ook kijken we breder zodat artiesten en events hun beoogde doelen kunnen bereiken op het snijvlak van merken, events en marketing. Dat doen we met onze gezamenlijke missie ‘verbinden door muziek’. We zijn een klein, hecht team in het Brabantse Uden. Jarenlange ervaring, een krachtig netwerk, maar nuchter en vanuit het motto ‘doen wat je belooft’.

Wat zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een Administratief medewerker die ons gedreven team enthousiast komt versterken met o.a. de volgende werkzaamheden:
– Verwerken van contracten
– Backoffice
– Klantcontact onderhouden

Ben jij:
– Secuur en gestructureerd?
– Flexibel en stressbestendig?
– Communicatief en klantvriendelijk?
– Zelfstandig en verantwoordelijk?
– Goed in woord en geschrift in de Nederlandse taal?

Wat bieden wij?

– Een Brabants gezellige werkplek in Uden
– Een hecht en prettig gestoord team
– Een marktconform salaris

Ben je enthousiast?

Stuur uiterlijk vrijdag 9 september je motivatie en CV naar Ilse Bens via ilse@benzagency.nl o.v.v. ‘Vacature Administratief medewerker’.
Heb je vragen? Neem dan contact op met Ilse Bens, via 0413-788888.