Tribe Boekingen blijft bouwen en wordt BENZ Agency

Zorg voor entertainment in de breedste zin van het woord

Tribe Boekingen (voorheen in partnership met Tribe Company) gaat vanaf 1 september zelfstandig verder en wordt BENZ Agency. We blijven een full service boekingskantoor voor Nederlandse artiesten, maar we zullen ons ook gaan richten op het snijvlak van merken, events en marketing. Omdat muziek en entertainment verandert maar, in welke vorm dan ook, onmisbaar blijft.

Juist in tijden waarin niets meer zeker is, is het belangrijk is om verder te blijven kijken. Daarom hakten partners Conny Bens en Pablo Zwikker de knoop door om per 1 september, in goed overleg, los van Tribe Company zelfstandig verder te gaan onder de naam BENZ Agency. In de naam BENZ schuilen de eerste letters van de achternamen van de partners.

Verder kijken dan traditionele kaders maakt het verschil

De drijfveer van de mannen is ‘zorg voor entertainment’ in de breedste zin van het woord. Zij geloven dat verder denken dan traditionele kaders, in het belang van artiesten en events, het verschil kan maken. BENZ Agency verzorgt niet alleen boekingen, maar kijkt breder zodat artiesten en events hun beoogde doelen kunnen bereiken.
Onze vertrouwde waarden blijven hetzelfde, met dezelfde artiesten, hetzelfde team, bereikbaar op hetzelfde telefoonnummer. Maar met een nieuwe naam, look en bredere horizon.

Volg ons op Social Media en blijf op de hoogte:
Facebook
Instagram
Twitter
LinkedIn

#verbindendoormuziek

Niets van ons missen?

Schrijf je hier in en ontvang het laatste nieuws van BENZ Agency in je inbox.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.