Online vrijdagmiddagborrel organiseren?

Een knallende online vrijmibo organiseren doe je zo!

De vrijdagmiddagborrel is een perfecte manier om de werkweek feestelijk af te sluiten met je collega’s. Helaas staat corona deze gezellige weekafsluiter in de weg. Om toch samen met het team het weekend in te luiden, organiseer je natuurlijk gewoon een online vrijdagmiddagborrel!

Bedank het team voor hun inzet in deze moeilijke tijd en organiseer een knaller van een online vrijmibo met bekende Nederlandse artiesten, lekkere drankjes en meer. In deze blog geven we je vijf tips voor een geslaagd feest.

Tip 1: bedenk een leuk thema

Themafeestjes, wie houdt er niet van. Betrek je collega’s bij het feest, door een thema aan de online borrel te hangen. Vraag de medewerkers om zich te verkleden en hun achtergrond te versieren. Wat is er nu leuker dan iedereen in gekke verkleedkleren achter het scherm te zien zitten? Stem de muziek ook af op het thema van de avond. Zo is het themafeest compleet!

Tip 2: zorg dat iedereen wat te drinken heeft

Bij een online vrijmibo hoort natuurlijk een verfrissend drankje. Tegenwoordig bieden verschillende partijen speciale borrelboxen aan met diverse hapjes en drankjes. Verras je collega’s voorafgaand aan het feest met een borrelbox. Zo geniet hij of zij tijdens het online event van een heerlijke versnapering.

Tip 3: boek de juiste artiesten voor jouw doelgroep

Entertainment mag natuurlijk niet ontbreken bij je online borrel. Wil je bekende Nederlandse artiesten boeken? BENZ Agency werkt samen met diverse artiesten die van jouw online event een onvergetelijk succes maken.

Afgestemd op jouw doelgroep, stellen we een afwisselend programma samen met Hollandse zangers uit verschillende genres. Veel van onze artiesten bieden een aangepaste livestream set, waarbij ze in de digitale omgeving toch in kunnen spelen op het publiek. Onze Nederlandse zangers weten voor elk publiek de juiste sfeer te creëren.

Lees ook: Een online concert organiseren? Vermijd deze valkuilen

Tip 4: lok interactie uit

Online is het natuurlijk moeilijker om interactie uit te lokken, maar het kan wel! Maak bijvoorbeeld interactie met de artiest mogelijk door middel van de chat. Geef de Hollandse zangers vooraf ook wat informatie over het bedrijf en noem wat leuke, grappige feitjes over het team. Dit maakt het voor de artiest makkelijker om in te spelen op het publiek en een sfeervol optreden te geven. Geef je collega’s ook de gelegenheid om verzoekjes aan te vragen.

Je kunt natuurlijk ook een digitale pubquiz organiseren met vragen over het bedrijf. Ook zijn er diverse online games die je met het hele team kunt spelen. Zo vergroot je de betrokkenheid van de collega’s bij het online event. 

Tip 5: houd rekening met de (korte) spanningsboog

Waar een vrijdagmiddagborrel normaal gesproken tot in de late uurtjes door kan gaan, is de spanningsboog van medewerkers online een stuk korter. Maak je online vrijmibo dan ook niet te lang en zorg voor genoeg afwisseling. Zo houd je het team van begin tot eind geboeid.

Een online vrijdagmiddagborrel organiseren? Boek Hollandse zangers bij BENZ Agency

BENZ Agency adviseert je graag bij het organiseren van jouw online vrijmibo. Wij stellen een tof programma voor je samen met de juiste Hollandse zangers voor jouw doelgroep. Ook koppelen we je aan de beste partij die het livestreamen en de techniek voor je uit handen neemt. Slecht beeld of geluid is immers één van de grootste ergernissen bij een online event.

Benieuwd met welke artiesten wij samenwerken? Neem een kijkje op onze website en vind de perfecte artiest voor jouw online event.

#verbindendoormuziek

Foto: Claire Clement

Niets van ons missen?

Schrijf je hier in en ontvang het laatste nieuws van BENZ Agency in je inbox.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.