Online nieuwjaarsborrel organiseren?

Zo luid je het nieuwe jaar in met een feestelijke online borrel

Nu we het onvergetelijke, moeilijke jaar 2020 eindelijk achter ons laten, is het des te belangrijker om de start van een nieuw jaar te vieren. Hoewel een nieuwjaarsfeest op de zaak er helaas niet in zit dit jaar, is het altijd mogelijk om een online borrel te organiseren. Zo kun je samen met je collega’s het nieuwe jaar feestelijk aftrappen. En samenhorigheid is nu belangrijker dan ooit. In deze blog geven we je vijf tips voor het organiseren van een knallende online nieuwjaarsborrel!

Tip 1: schenk aandacht aan de achtergrond

Vanaf welke locatie ga je de online nieuwjaarsborrel presenteren? Vanaf het kantoor, thuis of een andere plek? Waar je ook voor kiest, zorg ervoor dat je de achtergrond feestelijk aankleedt. Het is immers leuker om vanuit een gezellige ruimte te presenteren, dan vanachter een bureau.

Tip 2: stem het programma af op de doelgroep

In welke leeftijdscategorie vallen jouw collega’s? Naar welke muziek luisteren ze graag? Dit zijn vragen waar je goed over na moet denken, voordat je Nederlandse artiesten boekt.

Om het online concert voor iedereen een groot feest te maken, adviseren wij om genoeg variatie aan te brengen in het programma. Maak het programma afwisselend met diverse artiesten en genres. BENZ Agency heeft een groot aanbod. Twijfel je welke artiesten of genres het beste bij jouw doelgroep passen? Wij geven je graag advies!

Tip 3: zorg voor interactie

Natuurlijk wil je dat het personeel van begin tot eind op het puntje van de stoel zit. Voeg daarom wat interactie toe aan je online borrel. Wat dacht je bijvoorbeeld van een leuke interactieve quiz? Bedenk een aantal vragen die met het bedrijf te maken hebben en koop wat leuke prijsjes voor de winnaars. Of vraag de artiesten om via de chat de interactie aan te gaan met het thuiszittende publiek. Er zijn genoeg mogelijkheden te bedenken!

Tip 4: maak de online borrel persoonlijk

Tijdens het concert moet het personeel zich meer dan ooit verbonden voelen met het bedrijf. Personaliseer de online borrel dan ook met logo’s van het bedrijf en/of laat de huiskleuren erin terugkomen. Verzamel ook wat leuke feitjes over je collega’s en laat deze naar voren komen.

Wil je het echt goed doen? Maak dan een rap of lied waarin je terugblikt op het afgelopen jaar, en vooruitblikt op het nieuwe jaar. Verwerk hier bijvoorbeeld ook de pijlers en kernwaarden van het bedrijf in. Diverse Nederlandse artiesten uit ons aanbod kunnen dit voor je verzorgen.

Lees ook: Een online concert organiseren? Vermijd deze valkuilen

Tip 5: maak de ervaring compleet met een hapje en een drankje

Een online borrel is natuurlijk niet compleet zonder versnaperingen. Stuur je collega’s voorafgaand aan de borrel bijvoorbeeld een leuke verrassingsbox met allerlei lekkere hapjes en drankjes. Zo kunnen ze tijdens het online concert genieten van een lekkere snack én natuurlijk proosten op het nieuwe jaar!

#verbindendoormuziek

Niets van ons missen?

Schrijf je hier in en ontvang het laatste nieuws van BENZ Agency in je inbox.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.