Online event organiseren

Online evenementen plannen met BENZ Agency

Wil je een online event organiseren? Op zoek naar een veilige beleving voor je collega’s, klanten of partners? Online evenementen zijn dé oplossing om toch de verbinding op te zoeken. Een digitaal event is veilig vanuit huis te beleven, maar kan evengoed een goede vorm van entertainment en/of communicatie zijn voor je doelgroep. Mits het natuurlijk goed wordt georganiseerd, zowel op technisch vlak als qua programmering.

Een kort en afwisselend programma voor je digitaal evenement

Natuurlijk vraagt een online event organiseren om een hele andere benadering waarbij je niet zomaar een live event online plaatst. De spanningsboog achter een scherm is beduidend korter en het is belangrijk om regelmatig de interactie aan te gaan met de kijkers. Een kort en afwisselend programma is daarom bij een digitaal evenement nóg belangrijker.

BENZ Agency adviseert je graag bij het samenstellen van je online digital event. Zo koppelen we je aan de juiste partij voor het livestreamen en de techniek. Één van de grootste ergernissen bij een online event is slecht beeld en/of geluid of andere haperingen in techniek. Wij werken daarom alleen met de partijen die de kennis en ervaring in huis hebben om stabiele livestreams te draaien. Ook denken wij mee over een concept en een leuk en afwisselend programma, waarbij er voldoende ruimte is om in interactie te gaan met de kijker.

Artiesten boeken voor een online event

Op zoek naar entertainment voor je digitaal evenement? Diverse van onze artiesten hebben een aangepaste livestream set, die inspeelt op het digitale landschap en voldoende ruimte geeft om toch in te spelen op het publiek. Voor de afwisseling kunnen er verschillende artiesten ingezet worden, denk bijvoorbeeld aan een bekende Nederlandse artiest aangevuld met een kleinere live band die verzoekjes speelt. Of twee verschillende Nederlandse zangers die elkaar perfect aanvullen en zelfs op afstand de juiste sfeer weten te brengen. Er zijn diverse mogelijkheden om het voor jou gewenste programma samen te stellen.

Neem contact met ons op via de mail of bel ons via 0413-788888.

Bekijk alle artiesten

Online event organiseren voor je bedrijf

Ben je op zoek naar een alternatief voor een kerstdiner, eindejaarsborrel of bedrijfsfeest voor je bedrijf? Een online evenement kan een prima oplossing zijn. Het juiste programma zorgt voor verbinding bij de collega’s. Personaliseer het evenement met logo’s van je bedrijf en pas interactieve elementen toe, toegepast op jullie team, kernwaarden of toekomstige strategie.
Ook zijn er diverse artiesten die een speciale rap of een lied op maat kunnen verzorgen. Zo is je online evenement uniek en persoonlijk voor jouw bedrijf. De perfecte mogelijkheid om de doelstellingen voor het volgende jaar aan te kondigen of de resultaten van afgelopen jaar te presenteren.

Wil je je eigen online event organiseren? Wij ondersteunen je graag bij alle aspecten van het organiseren van een online evenement. Denk aan de juiste livestream partner, techniek partij en het samenstellen van de programmering en het entertainment. BENZ Agency ontzorgt je compleet bij het opzetten van je digitaal evenement.
Wil je sparren of heb je juist al een heel concept voor ogen? Neem zeker contact met ons op via de mail of bel ons via 0413-788888.

Lees ook:
Nederlandse artiesten boeken in coronatijd: wat kunnen we wel?
Artiest bedrijfsfeest boeken? 6 inspiratie tips

Niets van ons missen?

Schrijf je hier in en ontvang het laatste nieuws van BENZ Agency in je inbox.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.