Oktoberfest

Oktoberfest artiesten gezocht? Je vindt ze bij BENZ Agency.

Een Oktoberfest is niet compleet zonder de juiste Oktoberfeest artiesten. Oorspronkelijk een jaarlijks volksfeest in München, is Oktoberfest uitgegroeid tot een breed begrip en zelfs een genre op zich. Door heel Nederland worden Oktoberfests georganiseerd. De belangrijkste ingrediënten zijn bier, eten én natuurlijk livemuziek. Samen zorgen zij voor de typische Duitse Oktoberfest sfeer. Bij BENZ Agency vind je je artiesten voor deze doldwaze feesten. Zo heeft de bekende band Pater Moeskroen bijvoorbeeld een speciale Oktoberfest set samengesteld die perfect past op jouw evenement.

Bekijk alle artiesten

Oktoberfest artiesten

Ook buiten ons website aanbod kunnen wij je ondersteunen bij het boeken van Oktoberfest artiesten. Of het nu Duitse schlager artiesten zijn, een Duitse band of DJ. Bij BENZ Agency vind je een ruime keuze aan de beste Duitstalige artiesten.

Zowel voor het boeken van een enkele artiest als een gehele line-up, staan we graag voor je klaar bij het organiseren van het beste Oktoberfest. De keuze is breed, van band tot DJ, van zanger of zangeres tot duo tot groep. Wij denken graag met je mee voor het boeken van entertainment voor jouw Oktoberfeest. Neem hier contact met ons op.

Niets van ons missen?

Schrijf je hier in en ontvang het laatste nieuws van BENZ Agency in je inbox.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.