Livestream events organiseren

Een livestream evenement opzetten samen met BENZ Agency

Livestreams events organiseren doe je samen met BENZ Agency. Sinds de komst van de corona crisis zijn live stream evenementen mateloos populair geworden. Het is immers in tijden van een pandemie de meest veilige en verantwoorde variant van entertainment. En hoe je het ook wendt of keert, dat hebben we allemaal hard nodig in onzekere tijden. Al is het dan maar veilig vanuit huis.
BENZ Agency is jouw partner in het organiseren van live stream events. Wij ontzorgen je compleet met het samenstellen van de programmering, het boeken van entertainment en het inzetten van de juiste partners, bijvoorbeeld voor de techniek en het juiste livestream platform. Wij zorgen ervoor dat je livestream evenement vlekkeloos verloopt en voor de kijker een beleving is om naar uit te kijken én om lang over na te praten. Mooie beelden, lekker geluid en een verrassend en afwisselend programma.

Livestream events voor je bedrijf

Wil je jubilarissen in het zonnetje zetten? Wil je je collega’s bedanken voor hun inzet tijdens een bewogen jaar? Of wil je de speerpunten voor volgend jaar bekend maken? Als er volop vanuit huis wordt gewerkt, is de verbinding zoeken binnen je bedrijf belangrijker dan ooit. Een live stream event voor je bedrijf is een bijzonder goed middel om dit toch voor elkaar te krijgen.

BENZ Agency staat graag voor je klaar om een livestream evenement met je op te zetten. Samen met jou zorgen we dat alle medewerkers heel eenvoudig op een besloten platform kunnen inloggen en kunnen genieten van dit event. Uiteraard wordt het evenement gepersonaliseerd met het logo en de huisstijl van je bedrijf en stellen we samen een programma samen dat toegespitst is op de boodschap die je wilt verkondigen. Denk aan sprekers afgewisseld met een quiz over je bedrijf of live muziek zoals een Nederlandse artiest met zijn/haar grootste hits of een band die verzoekjes speelt die collega’s via de chat kunnen aanvragen. Samen zorgen we ervoor dat het live stream event van je bedrijf een groot succesnummer wordt bij het team.

Neem contact met ons op via de mail of bel ons via 0413-788888.

Bekijk alle artiesten

Livestream festival organiseren

Wat hebben we ze gemist, de festivals! De unieke sfeer, fijne live muziek en lekkere drankjes. Om de pijn een beetje te verzachten voor je bezoekers, partners of fans, is er de mogelijkheid een live stream festival te organiseren. Samen met BENZ Agency creëer je een complete beleving voor de kijker, die zoveel mogelijk aansluit bij het gevoel van een echt festival. Wellicht zelfs als vervanging van je originele live evenement. Denk aan een aantrekkelijke line-up met de beste Nederlandse artiesten, top beeld- en geluidskwaliteit en wellicht zelfs de mogelijkheid een drankje en hapje erbij te bestellen via een horeca partner. Wij denken graag met je mee over de invulling van je livestream festival.

Wil je livestream events of een livestream festival organiseren? Wij staan graag voor je klaar om met je te sparren maar uiteraard ook naar jouw concrete plannen hebben we oren. Neem contact met ons op via de mail of bel ons via 0413-788888.

Lees ook:
Nederlandse artiesten boeken in coronatijd: wat kunnen we wel?
Line-up voor je festival of feest gezocht? 4 uitdagingen en oplossingen

Niets van ons missen?

Schrijf je hier in en ontvang het laatste nieuws van BENZ Agency in je inbox.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.