6 weetjes over onze nieuwe collega Job

Terug van weggeweest

Vanaf 1 augustus is Job Hogenbosch terug van weggeweest bij BENZ Agency. Hij komt ons team versterken, nu officieel in dienst, nadat hij al tweemaal eerder stage heeft gelopen bij ons. Hij is dan ook blij dat hij weer kan starten op het oude en vertrouwde kantoor in Uden.
Graag stellen we toch even deze oude bekende aan je voor met 6 weetjes:

  • Job draait al even mee in de evenementen. Dat begon op zijn 13e toen hij vrijwilligerswerk deed bij het jongerencentrum in Mill. In de jaren die daarop volgden deed hij veel kennis op van licht- en geluidstechniek op kleine en grote evenementen. Deze praktijkervaring komt heel goed van pas bij zijn werk als boeker. Job weet dan ook veel van de technische kant van een optreden.
  • In 2018 benaderde Job ons of hij stage kon komen lopen. Het werk bij een artiestenbureau bleek echt z’n ding. De verantwoordelijkheid om alles goed te laten verlopen op een evenement en het contact met opdrachtgevers en leveranciers, spraken hem heel erg aan.
  • Een jaar later kwam Job gewoon nóg een keer stage lopen bij ons op kantoor. Hij werd meteen losgelaten in zijn werk, het vak bleek hem op het lijf geschreven.
  • Job wil zich als boeker 100% voor de klant inzetten door zoveel mogelijk in gesprek te gaan over mogelijkheden en kansen. Hij wil zorgen dat ieder detail, voor elk klein én groot optreden, voor zowel opdrachtgever, als artiest en leverancier klopt.
  • Job staat op kantoor bekend om zijn razendsnelle, vlijmscherpe en (voor sommigen) slechte humor, waar hij zelf vaak nog het hardst om moet lachen.
  • Muziek zit bij Job in het bloed. Zijn hond ‘Cuby’ is vernoemd naar de Nederlandse bluesband Cuby & the Blizzards.

Kan Job of één van onze collega’s jou ondersteunen bij een artiest of act voor je evenement? Neem zeker contact met ons op. Wij denken graag met je mee!

Lees ook:
Hugo Berends nieuwe programmeur bij De Pul Uden
7 weetjes over onze nieuwe collega Chiel

#verbindendoormuziek

Niets van ons missen?

Schrijf je hier in en ontvang het laatste nieuws van BENZ Agency in je inbox.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.