4 dingen waar we ontzettend naar uitkijken deze zomer

Nu de zon zich al veel heeft laten zien hebben we nóg meer zin in komende zomer vol met live evenementen. Waarom? Lees hieronder 4 dingen waar we ontzettend naar uitkijken.

1. Oude bekenden en nieuwe mensen ontmoeten

Twee jaar lang hebben we elkaar amper gezien in de evenementen business, maar we zijn wel onlosmakelijk verbonden aan elkaar om samen mooie events te organiseren. En eindelijk kunnen we dat weer doen. Komende maanden voelt dan ook als één grote reünie met onze collega’s en partners uit de branche. Het is fijn om iedereen uit de industrie weer aan het werk te zien en hun passie te zien uitvoeren. Ook wordt het weer makkelijker om ons netwerk uit te breiden en nieuwe mensen te ontmoeten. Daar krijgen we energie van!

2. Onze artiesten weer live zien

Een artiest is niet voor niets een artiest: ze kunnen entertainen als geen ander. Het was dan ook flink afzien dat onze talenten thuis moesten zitten. Maar we mogen ze eindelijk weer loslaten op het podium! Wij genieten als we zien dat het klopt: artiest blij en publiek blij.

Lees ook:
Het belang van live muziek

3. Nieuwe artiesten en bands ontdekken

Festivals en evenementen zijn bij uitstek natuurlijk de gelegenheid om nieuw talent te ontdekken. Wij kunnen niet wachten om weer geïnspireerd te raken door al het nieuws wat de entertainment business te bieden heeft.

4. Het publiek weer zien genieten van live muziek

Last but not least, waar we het uiteindelijk allemaal voor doen: de blije gezichten van de mensen. Herinneringen maken is het allermooiste wat er is en we zijn blij dat we hier weer een steentje aan mogen bijdragen.

Lees ook:
Nederlandse artiest boeken? Hoe wij jou helpen!

Geniet je hier ook zo van en wil je met jouw event een duit in het zakje doen? Neem zeker contact met ons op om eens te sparren.

Foto: Set Vexy
#verbindendoormuziek

Niets van ons missen?

Schrijf je hier in en ontvang het laatste nieuws van BENZ Agency in je inbox.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.