Een event organiseren?

Events

Jouw events organiseren samen met BENZ Agency

Om jou te ondersteunen bij het organiseren van events, staat BENZ Agency graag voor je klaar. Naast artiestenbureau is BENZ Agency ook organisator van evenementen. Wij kunnen iets betekenen op het vlak van:

Catering

Kunnen we je ondersteunen bij de catering van je evenement? Dan regelen wij dat jouw gasten worden voorzien van een hapje en een drankje.

Techniek

Wij dragen, indien nodig, zorg voor alle bijkomende technische aspecten. Denk hierbij o.a. aan een podium, aanvullend geluid, sfeerverlichting, uitlichting van buffetpunten etc.

Locatie

Heb je ondersteuning nodig op het vlak van een evenementenlocatie? Wij regelen een bijzondere en passende locatie voor jouw evenement.

Annuleringsverzekering

Heb je nog geen annuleringsverzekering afgesloten? Dan sluiten wij voor jou een verzekering af in geval dat het evenement gecanceld dient te worden.

Hospitality

Iets wat er vaak bij inschiet; tijdens je evenement moeten je gasten echt in de watten worden gelegd. Wij geven ze samen met jou of je bedrijf de juiste persoonlijke aandacht, van uitnodiging/ticketing tot goodiebag.

Productie/begeleiding

Wil je helemaal zorgeloos je evenement beleven? Schakel ons dan in voor de productie! Wij verzorgen de planning, (technische) productie of begeleiding van alle activiteiten van jouw evenement.

Events zorgeloos organiseren

Bij BENZ Agency kun je dus niet alleen de beste artiesten boeken, maar ook ondersteund worden in de volledige organisatie van je event. Zoals de totaalprogrammering van je entertainment. Als organisator van evenementen moet je met veel dingen rekening houden. Wij begrijpen dat je niet bij alles stil kunt staan. Van techniek en geluid, tot de hospitality voor de artiesten. Wij zorgen samen met jou dat alles soepel verloopt. Vele evenementen gingen je voor en gaven de productie rondom het entertainment geheel in onze handen. Door een groot netwerk en nauw contact met de artiesten kunnen we snel en met de juiste personen schakelen. Wij leggen de lat hoger en gaan altijd voor topkwaliteit. Samen maken we jouw events een succes! Neem zeker eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Referenties

Boek hier je event

Neem contact op

Niets van ons missen?

Schrijf je hier in en ontvang het laatste nieuws van BENZ Agency in je inbox.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.