Boekingsbureau artiesten

Het beste boekingsbureau voor artiesten is BENZ Agency

Boekingsbureau artiesten gezocht? Bij BENZ Agency vind je de beste Nederlandse artiesten voor jouw feest of evenement. Je organiseert een feest of evenement en bent op zoek naar een bekende artiest of een line-up aan bekende artiesten om jouw programmering te vormen. De keuze is groot in ons land. Er zijn vele acts in verschillende genres. Bekende volkszangers, fantastische zangeressen, knallende bands. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij als boekingsbureau artiesten kunnen je hierbij ondersteunen en ontzorgen.

Hieronder vind je een kleine selectie van ons aanbod aan artiesten. Als je op de knop klikt krijg je het volledige overzicht wat wij als boekingsbureau bands en artiesten te bieden hebben. Op de artiestenpagina vind je meer informatie en kun je de artiest aanvragen. Ook kun je voor meer informatie of advies altijd contact met ons opnemen.

Kunnen we je helpen?
Kunnen we je helpen?
Mail ons
Bekijk alle artiesten

Breed scala aan artiesten

Bij ons vind je de beste Nederlandse artiesten exclusief in ons aanbod. Als boekingskantoor artiesten zijn wij de snelste schakel om bekende artiesten te boeken. Zo vind je bij ons Nederlandstalige zangers als Wolter Kroes, top zangeressen als Glennis Grace en ras entertainers als Jeroen van der Boom. Ook adviseren wij je graag welke artiesten op jouw evenement zouden passen en hoe je een line-up het beste kunt opbouwen.

Dankzij een aantal jaar ervaring en groot netwerk weten we altijd de juiste invulling te geven voor je programmering. Heb je bepaalde acts op je verlanglijstje staan? Of zijn er bepaalde genres die je zeker vertegenwoordigd wilt zien? Heb je hulp nodig bij het vinden van de beste artiesten? Wij leggen samen deze puzzel en vinden zo een passende programmering voor je event. Ook voor een enkele artiest boeken voor je feest of event, staan we natuurlijk graag voor je klaar.

Soorten events

Als boekingsbureau zetten we ons in voor verschillende soorten events. We hebben jarenlange ervaring met het verzorgen van entertainment op evenementen als een bedrijfsfeest, festival of bruiloft.
Of je nu op zoek bent naar bekende zangers of bands. Als boekingskantoor verzorgen de boekingen van divers entertainment van een band tot een DJ of een optreden van een bekende zanger of zangeres. Zo kun je via ons artiestenbureau een optreden boeken van het beste wat Nederland te bieden heeft aan live muziek.

Ga je een evenement organiseren in een bepaald thema of heb je een bijzondere locatie? Uiteraard kijken we mee welke acts hier perfect in zouden passen. Of het nu een chique middag receptie is waarbij je gasten in stijl ontvangen moeten worden of een knalfeest in de avond met dj’s. Ons boekingsbureau heeft altijd een antwoord op jouw entertainment-vraag. Interesse? Schroom niet om contact op te nemen om je wensen te bespreken. Je kunt ons contacten via mail, telefoon of ons online contactformulier. Wij stellen dan direct een gratis offerte voor je op. Het boeken van bekende artiesten is dan eenvoudig geregeld.

Wat kost een artiest boeken?

De prijs (gage) van een artiest boeken varieert natuurlijk enorm. Dit is afhankelijk van de populariteit, samenstelling en soort show. De prijzen zijn vanaf ongeveer € 1.500,- tot ruim € 10.000,- voor een tape act. Band shows van bekende zanger kunnen oplopen tot over de € 20.000,-. Uiteraard proberen we altijd de laagste prijs voor je te hanteren. Wij zorgen ervoor dat je je gewenste artiesten eenvoud en snel kunt boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Niets van ons missen?

Schrijf je hier in en ontvang het laatste nieuws van BENZ Agency in je inbox.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.