Yes-R boeken

Yes-R

Rapper

Yes-R is niet alleen een bekende rapper, maar ook entertainer, presentator én acteur. Hij is samen beschikbaar in combinatie met DJ en/of MC, maar ook solo voor presentatieklussen en rapworkshops.

Davy Keys boeken

Davy Keys

Band, Zanger

Davy Keys, een muzikale duizendpoot en voorheen de bandleider van de grootste Nederlandse artiesten, laat zijn eigen sound horen. Zijn spetterende show vol interactie en populaire, herkenbare hits is een muzikale cocktail met garantie op succes.

Boomerang boeken

Boomerang

Band

Met deze energieke coverband op jouw feest of evenement garanderen wij je bezoekers een onvergetelijke beleving. Boomerang zal het podium niet verlaten totdat iedereen in feeststemming is.

Begeleidingsband boeken

Jimmy van den Nieuwenhuizen Band

Band

De Jimmy van den Nieuwenhuizen Band is dé begeleidingsband die speelt met de artiesten van nu. Met een eigen sound en een goede scheut rock ’n roll speelt deze energieke band elk gewenst repertoire in elke gewenste configuratie.

Re-play boeken

Re-play

Zanger

Re-Play, de Nederlandstalige R&B-sensatie, is de finishing touch voor jouw feest of event. Re-Play is met name bekend van de grote hit ‘Never Nooit Meer’ met Gordon.

Meer artiesten laden