Beschrijving

Yves Berendse

Yves Berendse boeken

Zanger Yves Berendse boeken voor je event

Yves Berendse boeken voor je feest of evenement doe je nu bij BENZ Agency.
De Zandvoortse zanger Yves Berendse is niet meer weg te denken uit de Nederlandse popmuziek. In 2016 tekende hij een platencontract bij Dino Music en zijn single ‘Zin In Jou’ werd meteen een grote hit in het land en op de radio. Met nummers als ‘Vakantieliefde’ , ‘Als Ze Danst’ en ‘Lust’ is Yves Berendse een graag geziene artiest op de Nederlandse podia.

Verrassend debuut album

Een korte terugblik op zijn carrière leert dat 2016 voor Yves Berendse een jaar vol ontwikkeling was. Niet alleen omdat hij zijn 1e platencontract tekenden maar ook ontving de zanger de Buma Talent Award voor Beste Nieuwkomer, wat hem een enorme drive gaf om door te groeien en hard te werken aan een nog beter repertoire en podiumpresentatie.
Met de release van zijn eerste album ‘Het Einde van het Begin’ begin 2018 wist hij menigeen te verrassen. Het album werd gepresenteerd in een uitverkocht Tuschinski Theater in Amsterdam tijdens zijn eerste grote solo concert met eigen band.  Zijn album ‘Het Einde van het Begin’ betekent vooral het begin van vele nieuwe dromen.

Yves Berendse gooit hoge ogen

Eind mei 2019 geeft Berendse zijn tweede concert, dit keer in een uitverkocht Caprera in Bloemendaal. Samen met zijn liveband zette Yves een prachtige show neer. De 1300 aanwezige mensen zongen zijn nummers luidkeels mee en de nummers werden afgewisseld met persoonlijke verhalen. Hier werd later dat jaar een prachtig live album van uitgebracht.
In 2020 heeft Yves Berendse ondanks de vreemde periode niet stilgezeten ; gedurende de corona periode gooide hij hoge ogen met de “Yves’ Home Sessions” op Social Media. Op zijn eigen wijze vertolkte hij bijzondere nummers zoals: ‘Against All Odds’, ‘I Want To Know What Love Is’ en ‘She’.  Zo liet hij zijn publiek ook een hele andere kant van hem zien.

In de zomer van 2020 bracht Berendse het zomerse nummer “Laat het Los” uit en was hij een graag geziene gast bij diverse dinershows door heel het land.
Juli 2021 lanceert Yves zijn nieuwe single ‘Hoe Kan Het’. Een uptempo nummer geschreven door Billy Dans, Hansen Thomas, Mark Pattiapon en Yves Berendse zelf en geproduceerd door Justin Pieplenbosch.

Yves Berendse boeken?

Talentvolle zanger Yves Berendse boeken doe je bij BENZ Agency. Ben je op zoek naar een zanger voor je feest of evenement Neem zeker contact met ons op voor meer informatie.

Boeken
Tape act 1 x 30 min., incl. geluid < 350 pers.
€ 2.295,00
De genoemde prijs is een richtprijs. Vraag Yves Berendse aan via de knop hieronder voor meer info.

0.00

Heb je vragen? Bel of app ons dan!
Heb je vragen?
Neem contact op
Boekingsinformatie

Tijdsduur

1 x 30 min.

Techniek

Incl. geluid < 350 pers.

Bezetting

1 persoon

Genre

Zanger

Prijs

€ 2.295,00

Extra informatie

Aantal genodigden

,

Categorie

Evenementen

,

Genre

Tijd

Type event

, , , , , ,

Budget