Beschrijving

Wesly Bronkhorst

Wesly Bronkhorst boeken

Zanger Wesly Bronkhorst boeken voor je evenement

Wesly Bronkhorst boeken doe je nu bij BENZ Agency. Het grote voorbeeld van deze bekende volkszanger is André Hazes, maar toch weet Wesly Bronkhorst zich altijd te onderscheiden bij een optreden. Hij is net even anders dan andere zangers. Bronkhorst is een artiest die zowel jong als oud aanspreekt, zijn doelgroep is heel breed voor een artiest. In een set van 30 minuten weet hij de hele zaal mee te krijgen. Voor boeken Wesly Bronkhorst voor je feest ben je bij ons op het juiste adres.

Biografie Wesly Bronkhorst

Die mengeling van het publiek van Wesly Bronkhorst zie je vaak terug in de zalen waar hij optreedt. Voor een artiest is dat fijn, maar ook als je op zoek bent naar een allround artiest met veel fans voor je event.
Het succes dat Wesly Bronkhorst heeft met zijn hit ‘Trots Op Jou’ is in 2019 nog groter geworden. Ook dit jaar is hij weer één van de meest geboekte Nederlandstalige artiesten.

Wesly Bronkhorst in AFAS Live

Wesly Bronkhorst was tien, toen hij droomde om ooit een optreden te geven in het Amsterdamse concertgebouw. Tijdens zijn 15-jarig artiestenjubileum werd dit werkelijkheid. Op 4 oktober gaat hij een stapje verder en laat hij zijn hits allemaal horen in AFAS Live. 

De voor een ‘Edison pop 2019’ genomineerde zanger vierde in 2017 zijn 15-jarig artiesten jubileum. Dat concert vond plaats in het tot de laatste stoel uitverkochte concertgebouw van Amsterdam. Ook werd hij in 2018 verkozen tot ‘Populairste Artiest 2018’. Wesley is een artiest die zowel jong als oud aanspreekt. Zijn muziek wordt meegezongen door alle lage van de Nederlandse bevolking, van Timmerman tot advocaat.
Zijn nieuwe single van 2021 heet ‘Als Ik Jou Zie’.

Wesly Bronkhorst boeken?

Wesley Bronkhorst boeken voor je event doe je nu bij BENZ Agency. Deze populaire Nederlandse zanger direct boeken voor een optreden? Neem contact met ons op voor meer informatie over entertainment inhuren. Wij zorgen zo snel mogelijk voor een gratis offerte of kunnen een vrijblijvende optie plaatsten. De genoemde prijzen zijn excl btw en BUMA. Niet alleen voor boekingen van een enkele artiest, maar ook compleet entertainment ben je bij ons op het juiste adres.

YouTube video

Boeken
Tape act 1 x 30 min., incl. geluid < 250 pers.
€ 4.495,00
De genoemde prijs is een richtprijs. Vraag Wesly Bronkhorst aan via de knop hieronder voor meer info.

0.00

Heb je vragen?
Heb je vragen?
Neem contact op
Boekingsinformatie

Tijdsduur

1 x 30 min.

Techniek

Incl. geluid < 250 pers.

Bezetting

1 persoon

Genre

Zanger

Prijs

€ 4.495,00

Boekingsmogelijkheden

  • Live met band op aanvraag

Extra informatie

Aantal genodigden

0-250, 250+

Categorie

Zanger

Evenementen

Openbaar, Besloten

Genre

Nederlandstalig

Tijd

0-30 minuten

Type event

Bedrijfsfeest of jubileum, Bruiloft, Carnaval, Feesttent, Festival, Kermis, Privé feest

Budget

€ 2.500 – € 4.999