Beschrijving

Suzan & Freek

Suzan & Freek boeken

Populair Nederlandstalig duo Suzan en Freek boeken voor je event

Suzan & Freek boeken? Deze populaire Nederlandse act inhuren doe je nu bij BENZ Agency voor je feest of evenement.
Hoewel de carrière van Suzan & Freek voor velen ogenschijnlijk uit het niets lijkt ontstaan, timmeren ze al lang aan de weg. Het tweetal vindt elkaar op de middelbare school in de Achterhoek, waar de liefde voor muziek uitmondt in de liefde voor elkaar. Lees hieronder de biografie van Suzan & Freek.

‘De minuut’ van Suzan & Freek

Onder de noemer ‘De Minuut’ posten zij filmpjes op Facebook, waarin eigen versies van bekende hits worden gespeeld. Muziek maken is in eerste instantie een hobby voor het duo, maar het slaat enorm aan en er ontstaat een fanbasis. De grootste kracht blijkt de manier waarop Suzan & Freek liedjes herkenbaar houden, maar ondertussen volledig naar hun eigen hand zetten. Voor ze het weten doen ze een in no time uitverkochte clubtour tot aan de Randstad aan toe en is hun ster rijzende, zonder dat ze überhaupt eigen materiaal hebben.

Hitmachine

Debuutsingle ‘Als Het Avond Is’ verandert alles voor Suzan & Freek. Het eerste ‘eigen’ nummer nestelt zich langzaam maar zeker in de harten van de luisteraars, stijgt naar de nummer 1 positie in de Top 40 en is inmiddels een ware Nederpopklassieker. Het nummer krijgt een plek bij de acht langst genoteerde Nederlandstalige hits die ooit in de Top 40 hebben gestaan en wordt bekroond met een dubbel platina award in Nederland en België. Opvolger ‘Blauwe Dag’, inmiddels ook bekroond met platina, wordt eveneens een enorme hit en klimt naar nummer 4 in de Nederlandse Top 40. Het debuutalbum ‘Gedeeld door Ons’, wat door Suzan & Freek wordt uitgebracht, laat een eigen en origineel geluid zien. Het nieuwe album wordt beloond met een Edison.

Suzan & Freek boeken

Suzan & Freek inhuren voor een optreden op je feest of evenement? Deze populaire Nederlandse act boeken doe je nu bij BENZ Agency. Ze zijn te zien op grote festivals zoals Concert at SEA en de Vrienden van Amstel LIVE en scoorden megahits met de singles ‘Als Het Avond Is’, ‘Weg van Jou’ en ‘Goud’. Deze nummers van Suzan & Freek worden uiteraard tijdens het optreden gespeeld, dat slaat enorm aan. De liefde voor elkaar, muziek en hun fans straat er vanaf. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden van Suzan & Freek. De prijs is op aanvraag, maar wij kunnen je meer informatie geven: boeken Suzan en Freek gaat dan eenvoudig en snel.

Niet alleen voor boeken Suzan & Freek, maar ook een andere bekende artiest kun je bij ons terecht. Bij BENZ Agency kun je vele Nederlandse artiesten boeken. Ben je op zoek naar een specifieke artiest of een gehele line-up? Wij denken graag met je mee hoe we de totaalprogrammering van jouw feest of evenement tot een groot succes kunnen maken. Wij ontlasten je door de boekingen van het entertainment over te nemen. We checken de beschikbaarheid van alle acts, maken een programma in een offerte en zorgen dat jouw event, van festival tot bedrijfsfeest, een gave line-up heeft. Bekijk ons live aanbod eens op onze website.

YouTube video

Boeken
Prijs op aanvraag Vraag Suzan & Freek aan via de knop hieronder voor meer info.

0.00

Heb je vragen?
Heb je vragen?
Neem contact op
Boekingsinformatie

Tijdsduur

In overleg

Techniek

In overleg

Bezetting

2 personen + band

Genre

Nederlandstalig

Prijs

Op aanvraag

Boekingsmogelijkheden

  • Enkel met band te boeken

Extra informatie

Aantal genodigden

0-250, 250+

Categorie

Zanger, Zangeres, Band

Evenementen

Openbaar, Besloten

Genre

Pop, Nederlandstalig

Type event

Bedrijfsfeest of jubileum, Bruiloft, Feesttent, Festival, Kermis, Privé feest

Budget

€ 10.000 – € 19.999