Beschrijving

Suzan & Freek

Suzan en Freek boeken

Populair Nederlandstalig duo Suzan en Freek boeken voor je event

Suzan en Freek boeken? Dit populair Nederlandstalig duo boek je nu bij BENZ Agency voor je feest of evenement.
Hoewel de carrière van Suzan & Freek voor velen ogenschijnlijk uit het niets lijkt ontstaan, timmeren ze al lang aan de weg. Het tweetal vindt elkaar op de middelbare school in de Achterhoek, waar de liefde voor muziek uitmondt in de liefde voor elkaar.

‘De minuut’ van Suzan en Freek

Onder de noemer ‘De Minuut’ posten zij filmpjes op Facebook, waarin eigen versies van bekende hits worden gespeeld. Dat slaat enorm aan en er ontstaat een fanbasis. De grootste kracht blijkt de manier waarop Suzan en Freek liedjes herkenbaar houden, maar ondertussen volledig naar hun eigen hand zetten. Voor ze het weten doen ze een uitverkochte clubtour tot aan de Randstad aan toe en is hun ster rijzende, zonder dat ze überhaupt eigen materiaal hebben.

Hits van Suzan en Freek

Debuutsingle Als Het Avond Is verandert alles voor Suzan en Freek. Het eerste ‘eigen’ nummer nestelt zich langzaam maar zeker in de harten van de luisteraars, stijgt naar de nummer 1 positie in de Top 40 en is inmiddels een ware Nederpopklassieker. Het nummer krijgt een plek bij de acht langst genoteerde Nederlandstalige hits die ooit in de Top 40 hebben gestaan en wordt bekroond met een dubbel platina award in Nederland en België. Opvolger ‘Blauwe Dag’, inmiddels ook bekroond met platina, wordt eveneens een enorme hit en klimt naar nummer 4 in de Nederlandse Top 40.

Suzan en Freek boeken

Suzan en Freek boeken voor je feest of evenement? Dit populaire Nederlandstalige duo boek je nu bij BENZ Agency. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Bij BENZ Agency kun je vele Nederlandse artiesten boeken. Ben je op zoek naar een specifieke artiest of een gehele line-up? Wij denken graag met je mee hoe we de totaalprogrammering van jouw feest of evenement tot een groot succes kunnen maken.

Boeken

0.00

Heb je vragen? Bel of app ons dan!
Heb je vragen?
Neem contact op
Boekingsinformatie

Tijdsduur

In overleg

Techniek

In overleg

Bezetting

2 personen + band

Genre

Nederlandstalig

Prijs

Op aanvraag

Boekingsmogelijkheden

  • Enkel met band te boeken

Extra informatie

Aantal genodigden

,

Categorie

, ,

Evenementen

,

Genre

,

Type event

, , , , ,

Budget