Beschrijving

Sophie Straat

Sophie straat boeken

Nederlandstalig talent Sophie Straat op je event

Sophie Straat boeken voor je event doe je nu bij BENZ Agency in samenwerking met Friendly Fire.

De Nederlandse volkszangeres Sophie Straat groeide eind jaren 90 op in de voormalige, maar inmiddels gegentrificeerde volksbuurt de Pijp.

Vertolker van het levenslied

Tegenwoordig schrijft Straat, samen met haar compagnon Wieger, over de effecten van gentrificatie in Amsterdam. In haar liederen krijg je een kijkje in de levens van de groene bakfiets eigenaar, de Zuidas werker en het net naar Amsterdam Noord verhuisde kind. Bekende muziek van Sophie Straat is o.a. ‘Tweede Kamer’ en ‘Groen Amsterdam’. Naast haar rol als vertolker van het levenslied, is Straat kunstenaar en maakt zij sociaal geëngageerd werk.

Sophie Straat maakte een bliksemstart van haar carrière mee. Ze won een Edison in de categorie ‘Hollands’ voor haar debuutalbum ’ T is niet mijn Schuld’, ze speelde het voorprogramma van André Hazes Jr. in de Ziggo Dome en haar levensliederen verzamelden inmiddels meer dan twee miljoen streams. Sophie Straat is binnen no-time de onbetwiste koningin van een nieuwe generatie protestzangers gebleken.

Sophie Straat boeken

Sophie Straat boeken voor je event? Het Nederlandstalige talent Sophie Straat maakt muziek waarmee ze actuele thema’s onder de aandacht brengt zoals ‘Tweede Kamer’ en ‘Wat is het kut om agent te zijn’. Neem contact met ons op voor meer informatie voor het boeken van Sophie Straat. Ontvang een vrijblijvende offerte of plaats een optie. Sophie Straat inhuren gaat zo eenvoudig en snel.

Ook voor de totaalprogrammering van je event kun je bij ons terecht. Wij denken graag mee over een complete, aantrekkelijke line-up voor bijvoorbeeld je festival of bedrijfsfeest. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

YouTube video

Boeken
Prijs op aanvraag Vraag Sophie Straat aan via de knop hieronder voor meer info.

0.00

Heb je vragen?
Heb je vragen?
Neem contact op
BENZ Agency
Download presskit
Boekingsinformatie

Tijdsduur

In overleg

Techniek

Excl. geluid en licht

Bezetting

2-6 personen

Genre

Nederlandstalig

Prijs

Op aanvraag

Boekingsmogelijkheden

  • Duo
  • Trio
  • Band (6 personen)

Extra informatie

Aantal genodigden

,

Categorie

Evenementen

,

Genre

Tijd

Type event

, , ,

Budget