Beschrijving

SESSION

SESSION boeken

Populaire coverband SESSION boeken voor je event

SESSION boeken voor je feest of evenement? Deze sensationele coverband zorgt voor een indrukwekkende entertainmentshow op je event. SESSION is een van de beste en meest geboekte professionele allround coverbands van dit moment. Met een formatie van topmuzikanten, een razend actueel repertoire met de grootste hits (afgewisseld met de beste classics), heel veel interactie, de verlichte decorstukken en de imposante mega led videowall is dit déshow van Nederland!

Bezetting SESSION

De bezetting bestaat uit 3 vocalisten (zanger en 2 zangeressen), een 4-koppige ritmesectie en (optioneel en aanbevolen) 2 blazers. Hiermee kan de band keer op keer een onvergetelijk optreden neerzetten. De muzikanten zie je naast de optredens van SESSION ook schitteren in diverse TV programma’s en in de bands van bekende Nederlandse artiesten.

SESSION boeken voor je feest of evenement

Een optreden van SESSION is ‘high energy’, meeslepend, interactief, dansbaar, verleidelijk, trendy maar vooral: een feest! Kortom: SESSION zorgt voor de beste entertainmentshow die er in coverland te vinden is! SESSION boeken doe je nu bij BENZ Agency. Voor meer informatie en boekingen neem contact met ons op!

Boeken
Excl. geluid en licht 1 x 90 min./2 x 60 min., excl. geluid en licht, incl monitor set, LED wall en FX pakket
€ 5.495,00
Incl. geluid en licht < 2.000 pers. 1 x 90 min./2 x 60 min., incl. geluid en licht < 2.000 pers., monitor set, LED wall en FX pakket
€ 6.495,00
De genoemde prijzen zijn richtprijzen. Vraag SESSION aan via de knop hieronder voor meer info.

0.00

Heb je vragen? Bel of app ons dan!
Heb je vragen?
Neem contact op
BENZ Agency
Boekingsinformatie

Tijdsduur

1 x 90 min./2 x 60 min.

Techniek

Excl. geluid en licht, incl. monitor set, LED wall en FX pakket

Bezetting

7 personen

Genre

Live band

Prijs

Vanaf € 5.495,00

Boekingsmogelijkheden

  • Techniek tot 2.000 personen bij te boeken
  • DJ inclusief booth en techniek bij te boeken