Beschrijving

Rutger van Barneveld

Rutger van Barneveld boeken

Zanger Rutger van Barneveld boeken voor je event

Rutger van Barneveld boeken voor je feest of evenement doe je nu bij BENZ Agency. De zanger is o.a. bekend van de serie ‘Ik geloof in mij’ en de hit ‘Helena’.
Rutger van Barneveld (1990) is sinds 2002 druk bezig met zingen en optredens. Daarvoor zong hij alleen thuis, voor familie en vrienden. Totdat een goede vriend Rutger vroeg of hij tijdens een feest van de Tielse voetbalvereniging wilde zingen. Dit werd zijn eerste optreden, met zijn stereotorentje en microfoon, dood nerveus natuurlijk, maar deze avond verliep zeer prettig en Rutger had zijn eerste succes te pakken. Toen wist hij: ‘Dit is wat ik wil blijven doen, zingen en entertainen voor grote groepen mensen’.

Rutger in Ik geloof in mij

Rutger is een graag geziene gast op ieder feest. Zijn single ‘Helena’ is bijzonder goed ontvangen op radio en televisie.
Rutger is tijdens het Waalkadefeest van Frans Duijts in 2012 eerste geworden tijdens de battle waarin hij het opnam tegen diverse andere talenten. Hierdoor heeft Rutger in 2014 tijdens het concert van Frans Duijts live met band een duet met hem gezongen.

In december 2013 startte de zeer succesvolle real-live soap ‘Ik geloof in mij’ op TV Gelderland. Mede door het succes van de soap kwam er eind juni 2013 een nieuwe single uit geschreven door René Le Blanc en Frank van Etten met de titel ‘Een dag uit duizend dromen’. Eind 2015 kwam er een vervolg op de succes serie van omroep Gelderland genaamd: ‘Hoe is het nu met’.
Als een van de populairste deelnemers van het SBS6 programma ‘Ik Geloof In Mij’ brak Rutger in 2020 definitief door. In 2021 bracht hij zijn oude single ‘Helena’ in een nieuw jasje uit. Met ‘Helena 2.0’ wist hij een megahit te scoren.

Rutger van Barneveld boeken

Op zoek naar een zanger die altijd de juiste snaar weet te raken? Rutger van Barneveld boeken voor je feest of evenement doe je nu bij BENZ Agency. De zanger, bekend van het populaire programma ‘Ik geloof in mij’ en zijn grote hit ‘Helena’, zal ongetwijfeld een feest bouwen op jouw event. Neem contact met ons op voor informatie.

Boeken
Tape act 1 x 30 min., excl. geluid en licht, incl. monitor set
€ 1.995,00
De genoemde prijs is een richtprijs. Vraag Rutger van Barneveld aan via de knop hieronder voor meer info.

0.00

Heb je vragen?
Heb je vragen?
Neem contact op
Boekingsinformatie

Tijdsduur

1 x 30 min.

Techniek

Excl. geluid en licht, incl. monitor set

Bezetting

1 persoon

Genre

Zanger

Prijs

€ 1.995,00

Extra informatie

Aantal genodigden

,

Categorie

Evenementen

,

Genre

Tijd

Type event

, , , , , ,

Budget