Beschrijving

Peter Beense

Peter Beense boeken

Volkszanger Peter Beense boeken voor je event

Peter Beense boeken voor je feest of evenement doe je bij BENZ Agency.
W
e schrijven 27 augustus 1963 wanneer Peter Beense voor het eerst zijn levenslicht ziet. De toen zes pond wegende baby zet een flinke keel op en nu 50 jaar later mag hij zich meten met de beste zangers van Nederland. Een prachtige loopbaan in de muziek die hem tal van hoogtepunten bracht.

Eerste hit

Toen Peter Beense 18 jaar was is hij mee gaan doen aan talentenjachten, o.a. in Café Bolle Jan heeft Peter gezongen en als zingende barkeeper gewerkt in het Hof van Holland. In 1985 boekt Peter Beense zijn eerste grootste succes met zijn debuutsingle ‘Mijn donkerbruine broeder’. Een regelrechte hit en het sein voor een uiterst succesvolle loopbaan als zanger.
Het grote idool van Peter Beense, André Hazes, was het succes van Peter ook niet ontgaan en Peter mocht in het voorprogramma van de concerten van André optreden. Daarna volgde zijn eerste ‘echte’ concert in theater Carré. Binnen een halve dag was dit concert uitverkocht en de concerten die daarop volgden werden in de muziektempel Heineken Music Hall gehouden. 

Populaire zanger

Deze activiteiten leidden tot een gestaag groeiende populariteit ‘in het land’ van Peter Beense als zanger en zo was hij de afgelopen jaren regelmatig te gast in de Amsterdam ArenA, de RAI en de Jaap Eden Hal. Zijn sporen in de muziek heeft Peter als zanger van het levenslied dan ook meer dan verdiend. Het succes lacht hem nog steeds toe. Na zijn eerste hit volgde een reeks van albums en nog een groot aantal singles met als uitschieter ‘Daniel’ en het lied ‘Het Voelt Goed’ met zijn dochter Melanie. Inmiddels heeft Peter Beense een totaal eigen sound en prijken gouden en platina onderscheidingen thuis aan de muur in zijn woonplaats Diemen.

Peter Beense op televisie

De afgelopen jaren is Peter Beense met grote regelmaat van de klok te zien in verschillende muziekprogramma’s op televisie. Een mooi voorbeeld daarvan is natuurlijk het tv-programma ‘De Beste Zangers van Nederland’ en de prachtige concertenreeks ‘Holland Zingt Hazes’. In 2011 staat hij in de serie concerten van ‘De Toppers’. Maar hij geeft ook enkele concerten met collega’s Frans Duijts en Django Wanger als ‘Echte vrienden’. Verder zijn er natuurlijk in de vakantieperiodes tal van optredens in het buitenland waar hij zijn landgenoten trakteert op een sfeervolle avond boordevol meezingers. Kortom, het succes lacht Peter Beense nog altijd op alle fronten toe.

Peter Beense boeken?

Wil je volkszanger Peter Beense boeken voor je evenement? Dat kan bij BENZ Agency! In een set van 1 x 30 minuten tovert de zanger jouw evenement om in een groot feestcafé. Natuurlijk brengt hij zijn grootste hits ten gehore, van oude klassieker tot nieuwe single. Zanger Peter Beense stond o.a. al in grote zalen als de Heineken Music Hall en Amsterdam ArenA. Neem contact met ons op voor de beschikbaarheid en mogelijkheden. Boeken Peter Beense doe je zo eenvoudig en snel. Ook voor andere Nederlandse artiesten boeken ben je bij ons op het juiste adres. Zowel een enkele artiest als een complete line-up kunnen we voor je evenement verzorgen. Wilt u Peter Beense direct boeken? Bel of mail ons! We zorgen voor een gratis offerte en kunnen vrijblijvend een optie plaatsen. De genoemden prijzen voor artiesten boeken zijn excl. btw en BUMA.

Boeken
Tape act 1 x 30 min., incl. geluid < 350 pers.
€ 2.795,00
De genoemde prijs is een richtprijs. Vraag Peter Beense aan via de knop hieronder voor meer info.

0.00

Kunnen we je helpen?
Kunnen we je helpen?
Mail ons
Boekingsinformatie

Tijdsduur

1 x 30 min.

Techniek

Incl. geluid < 350 pers.

Bezetting

1 persoon

Genre

Zanger

Prijs

€ 2.795,00

Boekingsmogelijkheden

Extra informatie

Aantal genodigden

,

Categorie

Evenementen

,

Genre

Tijd

Type event

, , , ,

Budget