Description

Lil Kleine

Lil Kleine boeken

Populaire rapper Lil Kleine op je feest of evenement

Lil Kleine boeken voor je feest of evenement? Deze populaire rapper boek je nu bij BENZ Agency.

Kenmerkend voor het werk van Lil Kleine is zijn Amsterdamse accent, samen met zijn controversiële teksten. De hit Drank en Drugs is sinds de release in 2015 een klassieker in wording. Niet alleen in Nederland, maar ook in het buitenland bleef het nummer niet onopgemerkt. Onder andere in België, Duitsland, Denemarken en op de Nederlandse Antillen scoorde de track hoog. Het nummer feat. Ronnie Flex werd zelfs in het Duits vertaald en ook daar slaat de ‘Stoff und Schnaps’ aan; het internationale succes levert meer dan 23 miljoen streams op.

Biografie Lil Kleine

De jonge Jorik Scholten, zoals Lil Kleine echt heet, begint al op zijn achtste met dansen en acteren. De carrière van Lil Kleine komt in een stroomversnelling dankzij de deelname aan een aflevering van het televisieprogramma ‘Ali B op volle toeren’De albums waarop Lil Kleine te horen is, worden stuk voor stuk succesverhalen. In 2015 kwamen het langverwachte album ‘New Wave’ en heeft hij de track ‘Zeg Dat Niet’ met compagnon Ronnie Flex uitgebracht. Met 10 miljoen plays op YouTube wordt het een enorm succes. In hetzelfde jaar scoren ze onder meer een gouden album, vier gouden platen, twee platina platen en een triple platina plaat. De Topdown Tour van Lil Kleine verkoopt helemaal uit.

Begin 2016 kondigt Lil Kleine zijn eerste solo-album WOP aan. Binnen slechts 24 uur staat het album op nummer 1 in de iTunes charts. In de eerste drie dagen daarna verbreekt het album landelijke records en schrijft Lil Kleine geschiedenis doordat alle elf tracks in de Top 35 staan van de Single Top 100. Daarnaast komt het album direct binnen op #1 in de Album Top 100, wat nooit eerder een Nederlandstalig rap-album is gelukt.

Onuitputtelijk succes Lil Kleine

Ook het tweede album ‘Alleen’ ontploft en wordt nog steeds massaal gestreamed. Het album van Lil Kleine kwam binnen op de nummer 1 positie van de Top 100 beste albums, maar ook de nummers ‘Alleen’ en ‘Krantenwijk’ zijn genoteerd als de beste tracks in de Single Top 100. De bijbehorende ‘Alleen’ Tour ging van start in Carré Amsterdam en was binnen 24 uur uitverkocht.

In november 2017 sleept Lil Kleine de European Music Award (EMA) voor Best Worldwide Act in de wacht. In januari stond hij 14 dagen op het populaire muziek event Vrienden van Amstel Live in Rotterdam Ahoy waar hij optrad met een live band.
Naast alle shows, media-optredens en studiosessies heeft Lil Kleine een social-following van meer dan 1.000.000 volgers op Instagram. In totaal heeft hij op social media zoals Facebook meer dan 2.000.000 volgers. Dit maakt hem één van de grootste social influencers van de Benelux.

Lil’ Kleine boeken

Deze populaire rapper op op je evenement? Lil’ Kleine boeken voor een optreden doe je nu bij BENZ Agency. Neem contact met ons op voor meer informatie. De rapper is o.a. bekend van hits zoals het nummer ‘Drank en drugs’ met Ronnie Flex en behaalde miljoenen views op YouTube. Bij ons artiestenbureau vind je diverse bekende Nederlandse artiesten en ander entertainment.

Rapper op je feest

Niet alleen voor boeken Lil’ Kleine, maar ook andere Nederlandse rappers zoals Lange Frans of Boef of een complete line-up ben je bij ons op het juiste adres. Wij denken graag met je mee voor een mooie entertainment invulling voor je event, van zanger tot band, van bekend tot opkomend talent. Zo vinden we samen de perfecte artiest en ondersteunen we je bij alle boekingen. Benieuwd naar de prijzen? Lil Kleine boeken of een andere Nederlandse artiest direct boeken? Voor veel acts zoals boeken Lil Kleine (o.a. bekend van het nummer ‘Drank en Drugs’) is de prijs op aanvraag. Vraag zeker eens een gratis en vrijblijvende offerte bij ons aan voor een artiest, telefonisch of via de mail. De genoemde prijs is exclusief BTW en BUMA, maar ook is de gage exclusief rider en dus techniek en geluid. We behandelen jouw aanvraag zo snel mogelijk.

Boeken
Prijs op aanvraag Vraag Lil Kleine aan via de knop hieronder voor meer info.

0.00

Heb je vragen?
Heb je vragen?
Neem contact op
Boekingsinformatie

Tijdsduur

Nader te bepalen

Techniek

Nader te bepalen

Bezetting

1 persoon

Genre

Rapper

Prijs

Op aanvraag

Boekingsmogelijkheden

Additional information

Aantal genodigden

,

Evenementen

,

Categorie

Genre

,

Type event

, , , ,

Budget

,