Beschrijving

Kraantje Pappie

Kraantje Pappie boeken

Populaire rapper Kraantje Pappie boeken op je evenement

Wil je Kraantje Pappie boeken voor je feest of evenement? Met deze populaire Nederlandse rapper heb je gegarandeerd succes op je event. Boek nu een optreden van Kraantje Pappie bij BENZ Agency en beleef een spetterende avond.

Het succes van Kraantje Pappie

Kraantje Pappie is een van de beste en meest succesvolle rappers die Nederland ooit voortbracht. Zijn driedelige albumreeks Crane verschafte naast een groots, eigen en elektronisch geluid een verzameling aan gouden- en platina hits als ‘Waar is Kraan?’, ‘Feesttent’, ‘Pompen’ en ‘De Manier’, en ook het derde album Crane III behaalde de gouden status. Het laatste album DADDY behaalde binnen één week de gouden status en kent platina- en dubbel platina hits als ‘Lil Craney’ en ‘Liefde In De Lucht’. Kraantje Pappie is tevens de enige persoon ter wereld die een samenwerking met Jan Smit deed opvolgen door een mixtape serie getiteld Guardian Of The Real Shit (2015).

Kraantje Pappie boeken voor je evenement

Of het nou is op festivals als Lowlands, Pukkelpop, Rock Werchter, Zwarte Cross en Pinkpop of tijdens de uitverkochte clubtours; met bijna 1000 optredens op zijn c.v. heeft Kraantje Pappie een onschendbare live reputatie. Dit wordt in april 2019 bekroond met een op eigen titel uitverkochte AFAS Live. Hoewel er weinig zaken in dit leven zeker zijn, wijst de geschiedenis ondubbelzinnig uit dat Kraantje Pappie elk feest –van festival tot bierschuur– glansrijk transformeert in een kolkende zee van drank, zweet en extase.

Wil je Kraantje Pappie boeken voor jouw evenement of feest? Neem contact met ons op voor informatie en boekingen.

YouTube video

Boeken
Prijs op aanvraag Vraag Kraantje Pappie aan via de knop hieronder voor meer info.

0.00

Heb je vragen?
Heb je vragen?
Neem contact op
Boekingsinformatie

Tijdsduur

1 x 30 min.

Techniek

Incl. monitor set

Bezetting

2 personen (incl. DJ)

Genre

Rap

Prijs

Op aanvraag

Boekingsmogelijkheden

Extra informatie

Categorie

Rapper

Evenementen

Openbaar, Besloten

Aantal genodigden

0-250, 250+

Genre

Urban, Nederlandstalig

Type event

Bedrijfsfeest of jubileum, Bruiloft, Feesttent, Festival, Kermis, Privé feest