Description

Kimberly Fransens

Kimberly Fransens boeken

Talentvolle zangeres Kimberly Fransens op jouw event

Kimberly Fransens boeken voor een optreden? Deze zangeres met haar indrukwekkende vocalen boek je nu bij BENZ Agency.

Viraal op Social Media

Kimberly begon haar carrière als kind in musicals als ‘The Sound of Music’ en ‘Annie’. In 2016 besloot ze deel te nemen aan de tv-talentenjacht Idols. Haar live performance in het programma met het nummer ‘Stone Cold’, zingend in een gevuld bad, ging viraal op Social Media en verzekerde haar een plek in de finale.

In 2019 auditeerde Kimberly Fransens voor ‘The Voice of Holland’. Haar versie van Céline Dion’s ‘My Heart Will Go On’ liet meteen alle stoelen van de coaches draaien. Haar looks en dans moves in combinatie met haar muzikaal talent, wisten grote indruk te maken in het programma.

Populaire covers

Sindsdien werkt Kimberly hard aan haar zangcarrière. Ze heeft een eigen Youtube kanaal waarop ze regelmatig covers post van bekende artiesten. Deze covers worden regelmatig ook geliked en gerepost door de originele artiesten van de door haar opgenomen covers. Haar volgers op social media groeien met de dag en ze krijgt veel positieve reacties, waaronder ook van artiesten als Marco Borsato en Glennis Grace.

Kimberly Fransens boeken voor een optreden

Momenteel is Kimberly Fransens volop bezig met het opnemen van eigen repertoire, zowel Nederlands- als Engelstalig, en zodoende is ze haar eigen geluid aan het ontwikkelen. Ook heeft ze al op veel diverse podia gestaan. Dit maakt Kimberly één van Nederland’s meest veelbelovende zangeressen.

Kimberly Fransens boeken voor jouw feest of evenement? Kimberly Fransens boeken doe je nu bij BENZ Agency. Neem contact met ons op voor meer informatie en boekingen.

Boeken
Prijs op aanvraag Vraag Kimberly Fransens aan via de knop hieronder voor meer info.

0.00

Heb je vragen?
Heb je vragen?
Neem contact op
BENZ Agency
Boekingsinformatie

Tijdsduur

1 x 30 min.

Techniek

Excl. geluid en licht, incl. monitor set

Bezetting

1 persoon

Genre

Zangeres

Prijs

Op aanvraag

Boekingsmogelijkheden

  • Show met dansers op aanvraag
  • Show met live band op aanvraag

Additional information

Aantal genodigden

,

Categorie

Evenementen

,

Genre

, , ,

Tijd

Type event

, , , , ,

Budget