Beschrijving

John de Bever

John de Bever boeken

Zanger John de Bever op je feest of evenement

John de Bever boeken doe je nu bij BENZ Agency.
John de Bever is in 1980 ontdekt door Pierre Kartner. De toenmalige single van Johnny ‘Als ik later eens trouw’ werd een regelrechte hit met meer dan 100.000 verkochte exemplaren en tv-optredens in o.a. Op Volle Toeren. John’s naam was gevestigd! De unieke sound van John springt overal uit. Ook scoorde deze zanger een megahit met het lied ‘Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht’. John de Bever boeken? Lees hieronder zijn biografie.

Biografie John de Bever

Echter, op 16 jarige leeftijd koos John de Bever voor een voetbalcarrière. In 1997 wordt John de Bever uitgeroepen tot ‘Beste Zaalvoetballer van de Wereld’ in Brazilië. John de Bever speelt ruim twintig jaar betaald voetbal in België en speelde bij FC Den Bosch en FC Dordrecht (Nederlandse Eredivisie).

Daarna weet hij met hits als ‘Wanneer, wanneer, wanneer’, ‘Daar sta je dan’, ‘Oh jij ja jij’, ‘Nooit meer alleen’, ‘Net als vroeger’, ‘Dans tot de morgen’, Una Fiesta Del Amor en ‘Kom in m”n armen’, een groot publiek te bereiken. Dankzij zijn gevoelige en unieke stemgeluid breidt zijn grote schare fans zich in een snel tempo uit.
In 2006 krijgt de jarenlange vriendschap met zangeres Anny Schilder een muzikaal vervolg. Het door John de Bever samen met Anny Schilder zelf geschreven duet ‘Toen kwam jij’ is op single uitgebracht en een tijd van gezamenlijke optredens en muzikale avonturen breekt aan.

Unieke hitprestatie

De Oranje single ‘Voor Oranje’ is speciaal voor het EK 2008 opgenomen. Mede door het verzoek van Hans Kraay Jr. is er veel media-aandacht geweest. De vervolg single ‘Una fiesta del amor’  behaalde de 24ste in de Single Top 100.
De CD/DVD ‘Ik heb maling aan wat mensen zeggen’ (2010) wordt opgevolgd door de duo-single ‘Ik heb maling aan wat mensen zeggen’ – ‘Kleine Leugenaar’. John de Bever heeft een unieke hitprestatie gescoord (enkel The Beatles gingen hem voor)! John de Bever stond met twee tracks, van één single, genoteerd in de Dutch Single Top 100!
De single ‘Je bent de Knapste, de Mooiste en Zo Spontaan’ stijgt twee weken na release, 29 plaatsen in de Single Top 100 en staat evenals de voorgaande singles ook genoteerd in de Sterren.nl Top 20 (uitgezonden op Ned.1 TV) en in de Radio NL TV Oranje Top 30.
In 2012 presenteren John de Bever en Charlene de door Emile Hartkamp geschreven hitsingle ‘Als je alles hebt’ (TROS Muziekfeest op het Plein).

Dromen komen uit

In april 2013 komt het album ‘Vaarwel Alle Zorgen’ uit bij Berk Music, het album komt binnen op nr. 7 in de Album TOP 10. John de Bever is te zien in o.a. NOS Nieuwsuur en RTL7 Voetbal International. John de Bever zingt op 18 maart een duet met Marianne Weber in het AFAS CircusTheater te Scheveningen én hij beleeft op 11 mei 2014 zijn Theaterdebuut met zijn “MoederdagConcert” in het Theater aan de Parade in Den Bosch. In januari 2015 heeft hij het duet “Denk Nog Een Keer Aan Mij” met Marianne Weber uitgebracht. Het album ‘Dat Is De Liefde’ dat hij maakt met met Marianne Weber bevat duetten en solo stukken. Het album verkoopt in enkele weken meer dan 10.000 exemplaren!

Prijzenregen voor John de Bever

In november 2016 brengt John de Bever zijn single ‘Daar In Dat Kleine Café aan de Haven’ uit.
Datzelfde jaar scoort John de Bever een megahit met ‘Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht’. John de Bever weet met dit lied heel Nederland voor zich te winnen. Hij scoort dan ook een BUMA NL Award én een Gouden Award voor de verkoop van meer dan 20.000 exemplaren. Een jaar later verschijnt ook zijn gelijknamige album.

De Bevers Live in Ahoy

In 2022 krijgt John de Bever, maar ook zijn manager en partner Kees, nog meer populariteit dankzij de real-life soap ‘De Bevers’ op RTL5. De reality serie geeft een inkijkje in het leven van de twee sympathieke mannen. In 2023 kondigen ze, samen met de start van het derde seizoen van de serie, een groot meezingfeest aan in Ahoy in Rotterdam. Met ‘De Bevers Live in Ahoy’ verhuizen John en Kees hun beroemde ‘huiskamer’ naar de concertzaal.

Wat kost John de Bever boeken?

De prijs voor John de Bever boeken is € 3.995,- voor een set van een half uur, exclusief BTW en BUMA. Uniek aan de sound van John de Bever is zijn geheel eigen stemgeluid, de gevoelige songs, waarmee hij menigeen raakt. De John de Bever liedjes, winnaarsmentaliteit, zijn uitstraling én het feest dat bij elk optreden weer ontstaat, maakt het plaatje compleet.
John de Bever boeken voor je feest of evenement doe je nu bij BENZ Agency. Tijdens zijn live optreden van 1 x 30 minuten brengt hij grote hits: John de Bever weet met ‘Jij Krijgt die Lach Niet Van Mijn Gezicht’ onder andere het publiek mee te krijgen. John de Bever staat ongetwijfeld een feest te bouwen op je event. Neem contact met ons op voor boeken John de Bever. Direct boeken? Bel ons of stuur een mail! John de Bever boeken gaat dan makkelijk en snel. Ook voor andere artiesten ben je bij ons op het juiste adres. Alle bekende artiesten boeken doe je bij BENZ Agency. Neem contact met ons op voor direct boeken. Wij proberen de laagste prijs te hanteren. Genoemde prijzen zijn excl. btw en BUMA.

Boeken
Tape act 1 x 30 min., incl. geluid < 200 pers.
€ 3.995,00
De genoemde prijs is een richtprijs. Vraag John de Bever aan via de knop hieronder voor meer info.

0.00

Kunnen we je helpen?
Kunnen we je helpen?
Mail ons
Boekingsinformatie

Tijdsduur

1 x 30 min.

Techniek

Incl. geluid < 200 pers.

Bezetting

1 persoon

Genre

Zanger

Prijs

€ 3.995,00

Boekingsmogelijkheden

Extra informatie

Aantal genodigden

,

Categorie

Evenementen

,

Genre

Tijd

Type event

, , , , ,

Budget