Beschrijving

Jan Biggel

Jan Biggel boeken

Zanger Jan Biggel boeken voor je feest of evenement

Jan Biggel boeken voor een optreden doe je nu bij BENZ Agency. De feestelijke zanger is sinds korte tijd wereldberoemd in Noord-Brabant en omstreken met de echte klompensoundZijn hits ‘Ons Moeder Zeej Nog’ die uitkwam in oktober 2020 en ‘Fleske d’r in, Fleske d’r uit’ die uitkwam in augustus 2020, worden door menig Brabander luidkeels meegezongen.

Biografie Jan Biggel

Kerstkindje Jan Biggel komt uit het Brabantse Liempde. In 2020 laat hij voor het eerst landelijk van zich horen met Fleske d’rin Fleske d’r uit en natuurlijk Ons Moeder Zeej Nog. Samen met Arno Sloot maakte hij Ik Wil Alleen Liken en We Gaan Op Stap.

Sindsdien gaat het hard met de goedlachse zanger in het Brabantse land en de boekingen zijn in korte tijd razendsnel toegenomen. Op YouTube heeft hij al bijna 500.000 views en op Spotify is hij de miljoen streams al gepasseerd. De boekingen van Jan Biggel stroomden binnen. Inmiddels heeft in Brabant iedere kroeg en feesttent al van binnen gezien en is het tijd om Nederland te gaan veroveren. Met zo’n 85.000 maandelijkse luisteraars valt deze zanger inmiddels niet meer weg te denken uit de lijst met Brabantse feestartiesten. Ineens wilde iedereen Jan Biggel boeken.

Grote carnavalshit

De feestelijke nummers van Jan Biggel weten de baromzet te laten stijgen en het volumeniveau van het publiek flink op te laten lopen. Van kroeg tot tentfeest en zelfs op Festyland; overal komt hij voorbij want iedereen wil Jan Biggel boeken!
Om de feestvreugde te verhogen heeft hij speciaal voor Carnaval 2022 de video van Ons Moeder Zeej Nog opgefrist. Ook volgen er nieuwe singles zoals ‘Ha’k Jou Maar Nooit Gekend’. Zijn levensmotto: Met humor kom je overal. Met zijn kamervullende persoonlijkheid zorgt hij dat de glazen gevuld worden en de stemming stijgt. Jan Biggel direct boeken voor een tape optreden? Neem dan zeker contact met ons op. We zorgen met een snelle reactie en betrokken benadering voor top entertainment zoals Jan Biggel op jouw feest.

Jan Biggel boeken?

We durven wel te zeggen: Het Is Pas Feest Als Jan Biggel Is Geweest. Jan Biggel is specialist in klompensound en bekend van optredens op o.a. Festyland, Wish Outdoor en de kroeg om de hoek. Hij scoorde een grote hit met ‘Ons Moeder Zeej Nog: Doe Da Nou Nie’, de grootste kraker van carnaval 2022. Jan Biggel boeken voor jouw feest of evenement? Neem contact met ons op voor beschikbaarheid. Je kunt ons een e-mail sturen, bellen of het contactformulier invullen. We nemen persoonlijk contact met je op binnen 1 werkdag. De genoemde prijzen voor 1 x 30 minuten zijn exclusief BTW en BUMA.

Niet alleen voor de boekingen van Jan Biggel, maar ook andere artiesten kun je bij ons terecht. Ben je wellicht ook op zoek naar een band, dj of ander entertainment? Met een persoonlijke benadering verzorgen we de gehele programmering van je event met de gewenste artiest. Denk aan een bedrijfsfeest of festival. We horen graag je wensen zodat we je kunnen voorzien van de gewenste artiest, dj of band. Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Laat hieronder je mailadres achter voor aanmelden nieuwsbrief.

Boeken
Tape act 1 x 30 min., incl. monitor set.
€ 1.495,00
De genoemde prijs is een richtprijs. Vraag Jan Biggel aan via de knop hieronder voor meer info.

0.00

Heb je vragen? Bel of app ons dan!
Heb je vragen?
Neem contact op
Boekingsinformatie

Tijdsduur

1 x 30 min.

Techniek

Incl. monitor set

Bezetting

1 persoon

Genre

Zanger

Prijs

€ 1.495,00

Boekingsmogelijkheden

Extra informatie

Aantal genodigden

,

Categorie

Evenementen

,

Genre

Tijd

Type event

, , , , , ,

Budget