Beschrijving

Frenna

Frenna boeken

Nederlandse rapper Frenna op je feest of evenement

Frenna boeken voor je feest of evenement? Deze bekende rapper boek je nu bij BENZ Agency.
Frenna heeft de Nederlandse Urban industrie inmiddels veroverd en behoort tot de top artiesten van deze industrie. Als frontman van SFB en één van de kopstukken van het collectief New Wave, heeft het grote publiek kennis kunnen maken met zijn sound en talent voor hits.

Hits van Frenna

Zijn eerste solo project ‘Geen Oog Dicht Gedaan’ was een schot in de roos met de hitsingle ‘My Love’. Tussen de SFB projecten door, heeft hij samenwerkingen gehad met o.a. Ronnie Flex, Emms (Broederliefde) en Bizzey. Ook heeft hij een EP gedropt met zijn producer-protégè Diquenza genaamd ‘We Don’t Stop’. Met de featuring van de Ghanese superster Mugeez op de track ‘Walk Away’ heeft Frenna ook al de eerste stappen gezet om naast Nederland ook de wereld te veroveren.

De afgelopen tijd is Frenna druk bezig geweest. In aanloop naar zijn nieuwe album die in maart 2020 bij Top Notch uitkwam, bracht hij al meerdere singles uit waaronder de mega hit ‘Verleden Tijd’ samen met Lil’ Kleine. Binnen 24 uur heeft deze remake van ‘Onderweg’ (Abel, 2000) het Spotify record van meest gestreamde track verbroken en heeft hij een aantal weken op nr. 1 in de Single Top 100 gestaan.

Frenna boeken

Bekende Nederlandse rapper Frenna boeken voor je evenement doe je nu bij BENZ Agency. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Boeken

0.00

Heb je vragen? Bel of app ons dan!
Heb je vragen?
Neem contact op
Boekingsinformatie

Tijdsduur

1 x 30 min.

Techniek

Exclusief

Bezetting

1 persoon

Genre

Rapper

Prijs

Op aanvraag

Boekingsmogelijkheden