Beschrijving

Cindy

Cindy boeken

 Nederlandstalige zangeres Cindy boeken voor je event

Cindy boeken voor je feest of evenement doe je nu bij BENZ Agency.
Feest! Dat is wat Cindy wil brengen naar de Nederlandse podia. Met haar eerste single Dat Is Wat Ik Doe zet de Noord-Hollandse een nieuw geluid neer: Nederlandstalige disco. Fris, nieuw, héél dansbaar. Probeer daar maar eens stil bij te blijven staan…

Ze is nog maar 21 en komt uit Midwoud, in de kop van Noord-Holland. Daar ontdekte Cindy pas rond haar 15e de muziek, op de middelbare school. Bij het vak Muziek moest ze een liedje zingen, voor de klas én voor een cijfer. Hoewel Cindy tot dan toe nooit voor publiek had gezongen, sloeg wat ze deed aan. “Toen ik klaar was, zei mijn docente dat ik vooral moest meedoen met het jaarlijkse songfestival dat op school werd gehouden. Dat leek me wel grappig, dus heb ik me opgegeven. En vanuit het niets won ik!”

Start carrière Cindy

Een filmpje van haar optreden belandde op YouTube en werd gezien door een dorpsgenoot, die Cindy vroeg om een bandje op te richten. Dat werd Tie Break. Ze maakten Engelstalige covers, maar een lang leven was de band niet beschoren. Toch was het zaadje bij Cindy geplant. “Een andere buurtgenoot raadde me aan om mee te doen met de talentenjacht van feestcafé Jantjes Verjaardag in Amsterdam. Dat werd het moment dat de vonk oversloeg. Ik stond daar op het podium en besefte: dít wil ik doen!”

Het succes van Cindy

2019 was een mooi jaar voor Cindy. Haar eerste single Dat is Wat ik Doe stond bij RadioNL in de top 5 meest gedraaide nummers van 2019. Ook trad ze op tijdens Muziekfeest op het Plein 2019. In 2020 brengt ze haar gloednieuwe single ‘Sodemieter Maar Op’ uit. Ook deze wordt volop opgepakt door de Nederlandse hitlijsten.

Cindy boeken?

Cindy boeken voor je feest of evenement doe je nu bij BENZ Agency. Neem contact met ons op voor meer informatie.
Cindy is een van de vele Nederlandse artiesten die je bij ons kunt boeken. Je kunt kiezen voor een enkele artiest, maar hoe leuk is het om een verrassend programma te hebben!? Wij denken graag met je mee over de invulling!

Boeken
Tape act 1 x 30 min., excl. geluid en licht, incl. monitor set
€ 595,00
De genoemde prijs is een richtprijs. Vraag Cindy aan via de knop hieronder voor meer info.

0.00

Heb je vragen?
Heb je vragen?
Neem contact op
Download presskit
Boekingsinformatie

Tijdsduur

1 x 30 min

Techniek

Excl. geluid en licht, incl. monitor set

Bezetting

1 persoon

Genre

Zangeres

Prijs

€ 595,00

Boekingsmogelijkheden

Extra informatie

Aantal genodigden

,

Categorie

Evenementen

,

Genre

,

Tijd

Type event

, , , , ,

Budget